Младият поп фолк певец Емрах Стораро отново се похвали в

...
Младият поп фолк певец Емрах Стораро отново се похвали в
Коментари Харесай

Нова издънка на Емрах Стораро: Хвали се с марихуана

Младият поп фолк артист Емрах Стораро още веднъж се похвали в обществените мрежи, само че не с някоя нова ария или професионален триумф, а показвайки марихуана, която очевидно има желание да изпуши. Видеото е качено в Инстаграм профила на изпълнителя и споделено с околните му другари, само че както знаем - това, което се появи в интернет рядко остава прикрито. Какво тъкмо желае да потвърди показвайки опиати не е ясно, само че несъмнено може да окачествим постъпката му като поредна изцепка. написа trafficnews.bg.



Това надалеч не е първи случай в който един от най-младите членове на семейство Стораро провокира негодуванието на обществото. Много пъти Емрах споделяше разнообразни клипове и фотоси, шофирайки със скорости много по-високи от позволението и то в обитаеми места. Нарушения му на пътя са извънредно рискови освен за неговия живот, само че и за този на близките. Едно от " геройствата " му даже бе още преди да вземе брошура.

Неотдавна синът на Тони Стораро се беше забъркал и в различен скандал, като беше упрекнат от някогашната си другарка Теди Александрова, че ѝ е счупил носа. Дуетните половинки имаха връзка близо две години преди да се разделят и да стартират обвинявания сред тях.

Очевидно Емрах не си е взел поука, издънките му ескалират и продължава да си мисли, че е над закона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР