Младият мъж, арестуван за убийството на русенската журналистка Виктория Маринова,

...
Младият мъж, арестуван за убийството на русенската журналистка Виктория Маринова,
Коментари Харесай

Първи снимки на задържания за убийството в Русе

Младият мъж, задържан за убийството на русенската журналистка Виктория Маринова, е опитал да избяга в Германия, настояват поданици на ромската махала на дунавския град.

Те предоставиха на bTV и фотоси, на които настояват, че е арестуваният. Той е прочут като Северин. Към момента няма публично удостоверение от управляващите, че точно това е мъжът, който е обвинен за тежкото закононарушение.
Снимка: bTV
По-рано довечера bTV импровизирано научи за втори арест по отношение на убийството.
Нов арестуван за убийството в Русе Утре сутринта управляващите ще дадат повече информация по случая
Преди това за 24 часа в ареста беше и румънец от украински генезис, само че той беше пуснат, тъй като не беше открита връзка сред него и убийството.

Утре заран управляващите би трябвало да дадат повече информация.

Убийството на Виктория Маринова Нов арестуван за убийството в Русе На независимост излиза единственият арестуван за убийството в Русе Маратон в памет на Виктория Маринова Христо Иванов: Недоверието към институциите породи реакциите след убийството в Русе Арест и разпити след убийството в Русе, само че причинителят още не е явен Задържаха румънец, обясняват алибито му по отношение на убийството на Виктория Маринова Отново отделиха мястото, където беше намерено тялото на Виктория Маринова Приятели на убитата Виктория Маринова ще претърсват мястото на закононарушението Ботьо Ботев за убийството на Виктория: Инцидентен случай, причинителят е умопобъркан Убийството на Виктория Маринова - към момента с неразбираем претекст (ОБЗОР) Топ криминалист: Убийството на Виктория Маринова е непланирано Хиляди в цялата страна уважиха паметта на Виктория Маринова (СНИМКИ) Ямболски таксиметрови водачи с шествие в памет на убитата Виктория Маринова Съветът на Европа: Разследването на случая с Виктория Маринова да бъде под интернационален надзор Главният прокурор: Версията за убийството на журналистката поради работата ѝ не е съществена Убийството на журналистка в Русе получи необятен интернационален отзив Все още няма обвинен за убийството на Виктория Маринова Бдение в София в памет на грубо убитата журналистка Виктория Маринова Бруталното ликвидиране на ТВ водеща потресе Русе (ОБЗОР) Все още не е ясно кой е умъртвил телевизионната водеща Виктория Маринова
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР