Младият и безспорно много обещаващ пловдивски рефер Радослав Гидженов се

...
Младият и безспорно много обещаващ пловдивски рефер Радослав Гидженов се
Коментари Харесай

Пловдивски рефер се сложи грозно на Лудогорец! Вижте как...

Младият и несъмнено доста обещаващ пловдивски рефер Радослав Гидженов се изложи съществено в Разград през вчерашния ден. Гидженов влезе в добилата печална популярност кохорта на Сватбата, поп Ставри и ко, която бута брутални аванти на Лудогорец в последните години. За страдание и Гидженов не посмя да прояви темперамент и да отсъди дузпа против делиорманци макар очевадното нарушаване, което Козмин Моци извърши в пеналта против Мартин Райнов. Наглият румънец едвам не скъса фланелката на Райнов при центриране в пеналта на домакините, което стана пред погледа на намиращият се на не повече от 5 метра Гидженов. Дузпа против Лудогорец още веднъж не бе отсъдена. Със сигурност началникът му Йордан Сталев и даже Кирил Домусчиев не биха упрекнали младия съдия, в случай че бе показал бялата точка.
А малко преди този момент сътрудника на Радослав Гидженов - Петър Костадинов се постара с всички сили да обезкърви Локомотив за идния мач в идващия кръг против същия Лудогорец.
За пострадалите остава да се радват на загубите на делиорманци в интернационалните мачове. И на всички е ясно за какво към този момент 32 години няма български рефер на интернационалните финали.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР