Младият футболист на ЦСКА Асен Дончев очаква най-щастливия миг в

...
Младият футболист на ЦСКА Асен Дончев очаква най-щастливия миг в
Коментари Харесай

Асен Дончев и Савина очакват момиченце

Младият футболист на ЦСКА Асен Дончев чака най-щастливия момент в живота - раждането на първото си дете. За това се похвали половинката му Савина с обява в обществените мрежи. На нея тя театралничи с фланговия състезател, като очевидно е в напреднала бременност, а в ръката си държи розови обувчици - знак, че чаканата рожба е момиченце.

22-годишният някогашен юношески национал има 4 мача от началото на сезона, само че за последно е бил на терена при гостуването на Берое (3:0) на 2 септември. Той постоянно е част от групата на 31-кратните първенци, само че по този начин и не получава доверието на Нестор Ел Маестро. Често е преследван и от травми.

Той стартира да се постанова в състава през предходната есен, когато донесе и сложна победа с 1:0 над Черно море вкъщи с хубав удар, само че по-късно получи тежка контузия, която наложи интервенция. Оттогава Дончев по този начин и не съумява да възвърне предходното равнище, само че пък явно в персонален проект нещата му се развиват по превъзходен метод.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР