Младият футболист на Фламенго Райън Матеус живее втори живот и

...
Младият футболист на Фламенго Райън Матеус живее втори живот и
Коментари Харесай

Животоспасяващото обаждане от мама

Младият футболист на " Фламенго " Райън Матеус живее втори живот и то с помощта на индивида, който го обича най-вече - неговата майка.

15-годишният Райън описа, че в началото е трябвало да бъде в общежитието, което се възпламени през вчерашния ден (9 февруари), само че точно мама го е предиздвикала да се прибере по-рано и по този начин да избегне пожара, при който починаха 10 от неговите съотборници.

" Тренировката ни, която беше планувана за сутринта, беше анулирана, и откакто разбра, майка ми ми се обади, настоявайки да се прибера по-рано. Планът беше да се върна вкъщи на идващия ден след обяд. Получих доста позвънявания и известия от хора, които са мислели, че съм останал в базата. Всички сме доста тъжни от случилото се ", сподели той.

При нещастието в базата на един от най-големите футболни клубове в Бразилия починаха футболисти сред 14 и 16 години. Пожарът в новопостроеното оборудване лумна през нощта.

Снимка: Reuters

След голямата покруса околните на починалите получиха хиляди съболезнователни известия от целия свят.

Атила Пайшао (14 г.), Артур Винисиус (14 г.), Гедсон Сантос (14 г.), Пабло Енрике (14 г.), Бернардо Писета (15 г.), Кристиан Есмерио (15 г.), Жорже Едуардо (15 г.), Самуел Томас (15 г.), Витор Исаяс (15 г.), Рикелмо Виана (16 г.) мечтаеха за футболна популярност, само че по този начин и не съумяха да дочакат своя час. Те вечно ще останат в спомените на своите фамилии, близки, другари и съотборници.
Светът скърби за футболистите на " Фламенго " (ВИДЕО) 10 души починаха в пожар в базата на бразилския клуб
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР