Младият актьор Тимъти Шаламе се обръща към музиката. Звездата от

...
Младият актьор Тимъти Шаламе се обръща към музиката. Звездата от
Коментари Харесай

Тимъти Шаламе хваща китарата на Боб Дилън - slava.bg

Младият артист Тимъти Шаламе се обръща към музиката. Звездата от „ Призови ме с твоето име “ стартира уроци по акостична и електрическа китара. Решението му обаче не е обвързвано с смяна на професионалното му занятие, а с новата му роля – на Боб Дилън в биографичния филм Going Electric.

Действието в заглавието ще се развива в средата на 60-те години на предишния век. Сред главните акценти в сюжета пък ще бъде противоречиво признатото решение на Дилън да премине от акустична към електрическа китара.

Събитията пред и зад камерата ще бъдат дирижирани от Джеймс Манголд, който сега е в светлините на прожекторите поради последния си филм „ Пълно ускоряване “.

Междувременно с филм за Дилън скоро ще се разпише и Лука Гуаданино – режисьорът на „ Призови ме с твоето име “. Именно с помощта на него изгря и звездата на Шаламе, като артистът получи първата си номинация за „ Оскар “ след присъединяване си в лентата. Продукцията на Гуаданино ще бъде строго съсредоточена върху албума на Дилън от 1975 година - Blood on the Tracks.

Източник: Monitor
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР