Младите лекари, които съвсем скоро бяха назначени по новата общинска

...
Младите лекари, които съвсем скоро бяха назначени по новата общинска
Коментари Харесай

Училищните лекари се присъединяват към мобилните екипи на домашния социален патронаж в Бургас

Младите лекари, които напълно скоро бяха назначени по новата общинска стратегия в областта на учебното опазване на здравето в Бургас, ще се включат от на следващия ден, 21 май, в мобилните екипи на Домашния обществен патронаж, с цел да правят имунизации на консуматори, искащи ваксина против Ковид-19.  
Те ще бъдат придружавани със обществен служащ на ДСП-Бургас, който познава възрастните хора и положението им. Въпреки това, преди имунизирането лекарите ще извършат медицински обзор на потребителите на услугата, по тази причина дали са здрави и може да им се сложи ваксина.
 Радев: Дължим благодарност на медиците и здравните експерти Радев: Дължим благодарност на медиците и здравните експерти
Дължим благодарност на българските медици и здравни експерти, които с чест и достолепие извършват своя заветен дълг, посвещавайки...
„ Щом има искащи консуматори на обществения патронаж да се ваксинират, само че не могат сами да го създадат, ние ще направи всичко допустимо да осигурим най-хубавия метод, с цел да може в спокойна атмосфера и в домашни условия тези хора да бъдат имунизирани “, показа кметът Димитър Николов.  
В момента двете докторки – доктор Анна Цветкова и доктор Стела Сивева, са на образование от експертите на РЗИ – Бургас и от на следващия ден ще се включат интензивно в профилираните екипи, посещаващи домовете на възрастни хора и хора с увреждания, които желаят да бъдат имунизирани против Ковид-19, само че нямат опция сами да посетят зелените коридори в здравните центрове, в които се правят имунизациите.  
Желание да им бъде сложена ваксина в домашни условия имат близо 100 възрастни хора и хора с увреждания, които са консуматори на услугите на Домашния обществен патронаж в Бургас. Други 25 консуматори, декларирали досега такова предпочитание, към този момент са с сложена втора ваксина против Ковид-19. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР