Младите кандидати за народни представители от коалиция ГЕРБ – СДС

...
Младите кандидати за народни представители от коалиция ГЕРБ – СДС
Коментари Харесай

Кандидати за народни представители от ГЕРБ-СДС посетиха читалище в аксаковско село

 Младите претенденти за народни представители от коалиция ГЕРБ – Съюз на демократичните сили – Невена Иванова, Мирослав Георгиев и инж.Владимир Ненков посетиха обновеното читалище " Просвета “ в село Любен Каравелово, община Аксаково.

В другарска атмосфера и при съблюдаване на наложителните епидемиологични ограничения те организираха диалози с кмета и заместника му, срещнаха се с богатия културен календар на читалището, с фолклорните танцови изяви на детската и на женската певческа група.

Построеното през далечната 1922 година читалище е след осъществен повсеместен ремонт на постройката и покрива с финансовата поддръжка на община Аксаково. По време на визитата се организира образование по професионално насочване по план " Инвестиции в обучение и претовареност “.

В селото живеят към 2000 души, безработица не са усетили, тъй като " който желае намира работа и работи –в превоза, дърводобива и строителството “ уточни кметът Иван Димитров. Има детска градина и обединено учебно заведение, в което се образоват към 200 деца. Завършил е и ремонтът на постройката на локалната здравна работа. Домакините пожелаха триумф на коалиция ГЕРБ-СДС във Варна на идния избор, тъй като единствено при държавното управление на Бойко Борисов през последните години се е обръщало внимание и на дребните обитаеми места.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР