Младите бизнесмени Павел и Жоро Бирмата са влезли в сблъсък

...
Младите бизнесмени Павел и Жоро Бирмата са влезли в сблъсък
Коментари Харесай

Павел на бой с Бирмата заради Преслава

Младите предприемачи Павел и Жоро Бирмата са влезнали в конфликт през лятото на предходната година, описаха пред България Днес очевидци на напрегната сцена. Двамата се засекли в известна дискотека в Слънчев бряг и почнали да си разменят остри реплики.

Секунди разделяли Павел и Бирмата от пердах, само че гардовете съумели да се намесят и да ги разделят. За късата сцена на експанзия били разменени огромен брой псувни и закани, само че по знамение не се стигнало до апокалиптични подиуми.

В ябълката на раздора се трансформирала Преслава, която се оплаквала на Павел, че имала доста тежки моменти с някогашния си другар. Прословутата ревнивост на Жоро Бирмата беше повода на няколко пъти на обществени места той да взе участие в грозни подиуми с Преслава.

Преди години двамата се сдърпаха в нощно заведение в Слънчака, а по-късно Бирмата налетя да бие сътрудника ѝ Фики в дискотека в Студентски град в столицата. Тогава Бирмата нахлул в заведението с охранителите си, с цел да търси сметка на изпълнителката за какво флиртува с Фики. Тези истории се отразиха неприятно върху душeвността на Преслава и тя взе решение да се раздели с Бирмата и да търси щастието другаде.

Павел мощно се издразнил, когато Преслава му разказвала за историите, и се заканил да изясни на Бирмата, че не се е държал вярно с певицата. Затова и, когато го засякъл в Слънчака, мъжки тръгнал против предшественика си и единствено намесата на гардовете е попречила по-сериозно последици.

Павел е прочут с прочувственото си държание, като не търпи дълго време мъжете, които се държат неприятно с приятелката му. Преди време се появи информация, че е имал конфликт с почитател на Преслава в Пловдив, който бил прекомерно напорист и отнесъл няколко страшни погледа от младия предприемач. Информацията по този начин и не беше доказана публично, само че към изпълнителката постоянно е горещо и има конспирация.

Впоследствие се заприказва, че Павел е ошамарил диджей в пловдивска дискотека, само че от нощното заведение изрично отхвърлиха да е имало сходен случай.
Дълго време Преслава криеше връзката си с Павел, само че най-после двамата се появиха дружно на обществено събитие и всички подозрения бяха разсеяни.

Добричлийката през последните години се беше отдала напълно на работата и персоналните прекарвания беше оставила на назад във времето. Сама признаваше, че попада на несъответствуващи мъже, само че евентуално в Павел е видяла идеалния татко за първата ѝ рожба.

Здравенякът е неразделно до обичаната си жена и даже влиза в ролята ѝ на охранител. Очакванията са Преслава да роди през юни т.г. и да излезе в къса отмора около майчинството си.

Полът на детето към този момент се пази като строга загадка, само че към този момент има догатки, че ще е момче, защото преди години ясновидка предсказала на певицата, че ще има мъжки правоприемник.

И до момента в който Преслава съумя да си подреди персоналния живот, то Бирмата продължава да се лута измежду дами и любовни случки. Той на няколко пъти се събира и разделя с фолкпевицата Алисия, като към днешна дата техният статут не е явен. Близки до двойката довериха, че казусът още веднъж е ревността на Бирмата, който желае приятелката му непрекъснато да е до него и даже да не беседва с други мъже.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР