Млади медици ще се обучават в Спешното отделение на бургаската

...
Млади медици ще се обучават в Спешното отделение на бургаската
Коментари Харесай

Млади медици ще се обучават в Спешното отделение на бургаската многопрофилна болница

Млади медици ще се образоват в Спешното поделение на бургаската многопрофилна болница. Това става допустимо поради отличната оценка и акредитацията, която получи едно от най-важните отделения в УМБАЛ Бургас. В продължение на 5 години " Спешна медицина " ще може да се употребява от тази акредитацията и да притегля нови експерти.
" Оценката е справедливо самопризнание за старанията и уменията на екипа ни ", сподели доктор Здравка Инджова, който е шеф на " Спешна медицина ".
Д-р Димитър Казаков е един от младите експерти, избрали Бургас за своето професионално развиване в това най-активно и значимо звено на болничното заведение. Самият той изяснява повода за това: " Пробвал съм и в други отделения, само че се върнах в Спешното. Резултатът тук се вижда незабавно. Тук повече се работи с пациентите и по-малко се написа ".
Лекарите упорстват за незабавни промени в региона на опазването на здравето. Те са свързани с нуждата, вниманието на медиците да бъде ориентирано към болния, а не към попълването на формуляри, упорстват да има обособено звено за обществени грижи, с цел да не се постанова в болничното заведение да се грижат за здрави хора, които се нуждаят от различен тип услуга, само че няма обществена институция където да бъдат ориентирани. Според лекарите от Спешно поделение, най-важното е всички промени да се вършат с грижа за болните.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР