Млади изпълнители от Казанлък ще вземат участие в благотворителен концерт

...
Млади изпълнители от Казанлък ще вземат участие в благотворителен концерт
Коментари Харесай

Царица Роза организира благотворителен концерт в Казанлък

Млади реализатори от Казанлък ще вземат присъединяване в благотворителен концерт в Народно читалище „ Искра – 1860 “. Това заяви пред публицисти победителката в състезанието „ Царица Роза 2022 “ Белослава Желева , която е уредник на самодейността. Събитието ще се състои на 13 септември от 18:00 часа. В него ще вземат участие Балетен танцов център „ Грация “, групите „ Октава “ и “ Desire Band ”, състезателен клуб по художествена гимнастика „ Розова Долина “ и Елвира Илчева , а водещи са Белослава Желева и Лъчезар Йорданов. 

Фондацията , за която ще бъдат дарени събраните средства, се споделя „ Готови за триумф “. Тя дава стипендии за възпитаници, които са живели в домове или са лишени от наставнически грижи и няма кой да заплати за висшето им обучение, изясни Желева. „ Почувствах тематиката доста близка до себе си, тъй като аз самата следва да бъда студентка и досега не съм знаела какъв брой скъпо може да бъде образованието. Според мен самодейността е доста добра и откровено се надявам да можем да помогнем на някой млад и упорит човек да се осъществя “, разяснява тя.

Белослава Желева описа, че концепцията се е родила в учебно заведение по време на часовете по предмета „ Гражданско обучение “ . „ Моят учител Стелиан Славов беше задал задача на всички да създадем нещо за нашия град. Много съученици проведоха благотворителни начинания, само че около състезанието и изпитите, аз нямах нужното време. Сега пристигна моментът и моята самодейност да се реализира “, уточни Желева. 

Младият пианист от група „ Октава “ Виктор Владков, който е притежател на редица награди от голям брой състезания, разяснява, че всички участници се пробват да поднесат осъществяванията си по допустимо най-хубавия метод. „ Музиката е съвършен мотив за сходна идея, всички сме доста въодушевени и организираме присъединяване с голямо предпочитание “, уточни той. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР