Младен Шишков, депутат ГЕРБ-СДС, фейсбукМладен Шишков Снимка: фейсбукИзключих се за

...
Младен Шишков, депутат ГЕРБ-СДС, фейсбукМладен Шишков Снимка: фейсбукИзключих се за
Коментари Харесай

И не, няма как да приема насериозно човек, който за една година работа е одобрил три ПУП-а и не е построил или ремонтирал един метър път

Младен Шишков, народен представител ГЕРБ-СДС, фейсбук
Младен Шишков Снимка: фейсбук
Изключих се за един час, пущам тв приемника, и що да видя? Фемили адаша ми отново там. Говори, наваля някакви неща. И защото участията му стават все по-забавни, да не споделям комични, си направих труда да се опитам да схвана, какво тъкмо желае да каже създателя в този студен следобяд на първи февруари. Ще опитам и да ги разясня. За следващ път.

Водещ: Защо не прекратихте договорите, откакто толкоз време твърдяхте, че са противозаконни? Защо продължавате да плащате по тях?

Гост: Напротив. Сумите, които са плащани, са плащани единствено против осъществена активност и то откакто е приспаднат задатъка от нея!

Коментар: Ти да видиш! Какво се оказва – те плащали единствено против осъществена активност и откакто се приспаднал задатъка за нея?! Не думай! Имаме вест! Ама те разкрили топлата вода! Те правели тъкмо това, което са правели ГЕРБ от самото начало, и това което се прави във всички естествени договорни взаимоотношения. Навсякъде по света!

Водещ: Колко километра пътища построихте?

Гост: Джабара-джубара-ГЕРБ. Джабара-джубара-предишните.

Коментар: Тук нямам коментар. Останах безгласен.

Водещ: Но все нещо се е случило във вашия мандат?

Гост: ДНСК не прави инспекции за качеството на строителството!?!

Коментар: Без коментар!

Водещ: Но те ГЕРБ желаят да вършат инспекцията, не вие да я вършиме!?

Гост: А вие вярвате ли на ГЕРБ, които дълго време изясняват по какъв начин се строи автомагистрала Хемус? И най-после се оказа, че са платени 1 млрд и не е издигнато нищо като се изключи почналото строителство на първи, втори и трети лот!

Коментар: Тук към този момент съм на ръба да се изхиля непристойно! Не било издигнато нищо като се изключи първи, втори и трети лот! И сякаш не било издигнато нищо, само че те в този момент разплащали издигнатото, като приспадали задатъците (Справка – горния коментар).

Водещ: За какво ще похарчите от отпуснатите през днешния ден пари от Министерски съвет?

Гост: Ами част от тях са да платим направените сектори по Хемус!

Коментар: Значи, хем няма направено нищо, хем е издигнато нелегално, ще го разплащаме с категорично разпореждане на Министерски съвет? Ами ние ви бяхме оставили 1 милиарда по сметката особено за ХЕМУС, бре аланколу! Точно вие отклонихте тези пари по неведоми пътища и в този момент гласувате още веднъж да ги платите, тъй като работата явно е свършена! Само че да ви кажа ли каква е разликата? Разликата е, че в този момент ще ги платите двойно! Защото, в случай че не бяхте спирали автомагистралата, тези средства щяха да бъдат осъществени към този момент на 80%! На ниските цени! Ето на това се споделя занемареност!

Общ коментар: Днес, за първи път набра куража да спомене ГЕРБ. Че дори и Ники Нанков загатна!

И не, няма по какъв начин да приема насериозно човек, който за една година работа е одобрил три ПУП-а и не е построил или ремонтирал един метър път. Докато против това стоят издигнати стотици километри пътища и ремонтирани хиляди. От ГЕРБ.

И да си знаете – сега се намирате в клопката, в който сами си заложихте! Две години ви го повтаряме това! Две години ви повтаряме, че поради вашето говорене сами ще си заключите вратите от вътрешната страна! И най-лошото е, че не можете да излезете!

И най-после. Политическата мощ трябвало да си признае?!

Да си признае какво? Несъществуващото нелегално строителство? Несъществуващите противозаконни възлагания? Та вие нито един документ не показахте в отбрана на вашата теза. Една снимчица не извадихте даже!

Да си признаем, че всеки ден хвърляте против нас политически димки? Това го признаваме – положителни сте!

Не знам кой го гледа този човек към този момент. Не знам дали някой се пробва да вникне в бръщолевенето му.

Но знам, че такава трагикомедия няма! Честно!

А за какво му дават всеки един ефир – това към този момент в действителност не го разбирам.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР