Младежкото обединение в - София категорично подкрепя общинските съветници от

...
Младежкото обединение в - София категорично подкрепя общинските съветници от
Коментари Харесай

Младежите в БСП-София: Категорично подкрепяме общинските ни съветници

Младежкото обединяване в - София изрично поддържа общинските съветници от групата на Местна коалиция " за България ".

Това пишат те в публична позиция, призната от Градския съвет на обединяването. " Настояваме Националният съвет на партията да не приема голословни и искрено неверни решения, които биха повлияли отрицателно върху развиването на най-голямата партийна организация в страната - - София ", пишат още те.

Младежите от столичната организация на социалистите дефинират като " кардинални и виновни по отношение на жителите на София "   дейностите на общинските съветници от групата на МК " за България " за поддръжка при избора на краткотраен ръководител на СОС.

" Смятаме, че последвалата реакция от страна на ИБ на е изненадваща, имайки поради изказванията на ръководителя на, че София има потребност от бързи и оперативни решения. Тя предупреждаваше и за действителната заплаха София да остане на студено и мрачно, напомнят младежите. - Същевременно групата общински съветници от МК " за България ", въпреки и трета политическа мощ в Столичния общински съвет, съумя да нарежда като незаобиколим фактор в ръководството на Столичната община ".

Според тях, неразбиране буди и двойният стандарт в държанието на ИБ на, което не възразява против гласуваната поддръжка за други политически обединения от редица локални структури на в страната. " В този смисъл считаме, че отправените обвинявания за " сглобка " и изменничество са голословни и подвеждащи, безапелационни са младежите от - София. - Опасяваме се, че свалянето на политическото доверие от групата ни общински съветници от страна на ИБ на, както и последвалата поръчка за налагане на партийни санкции от Националния съвет на партията, са прибързани и неправилни дейности. Те ни изправят пред риска за пръв път в новата си история да няма свои представители в Столичния общински съвет ". 

Ето и цялата позиция на Младежко обединяване в - София: 

" Позиция на Младежко обединяване в - София

Относно: Действията на групата общински съветници от МК " за България " при избора на ръководител на Столичния общински съвет

Младежкото обединяване в София показва своята безапелационна поддръжка към общинските съветници от групата на Местна коалиция " за България " и упорства Националният съвет на партията да не подхваща голословни и искрено неверни решения, които биха повлияли отрицателно върху развиването на най-голямата партийна организация в страната – София.

В светлината на разигралата се невиждана политическа рецесия в Столичния общински съвет и действителната заплаха градът да остане без признат бюджет за 2024 година, проект сметка за чистотата и да бъде жертван на нормативен безпорядък, ние, от Младежкото обединяване в София оценяваме дейностите на групата ни общински съветници при избора на краткотраен ръководител на СОС като кардинални и виновни по отношение на жителите на София.

Смятаме, че последвалата реакция от страна на ИБ на е изненадваща, имайки поради изказванията на ръководителя на, че София има потребност от бързи и оперативни решения. Тя предупреждаваше и за действителната заплаха София да остане на студено и мрачно. Същевременно групата общински съветници от МК " за България ", въпреки и трета политическа мощ в Столичния общински съвет, съумя да нарежда като незаобиколим фактор в ръководството на Столичната община.

Недоумение буди и двойният стандарт в държанието на ИБ на, което не възразява против гласуваната поддръжка за други политически обединения от редица локални структури на в страната. В този смисъл считаме, че отправените обвинявания за " сглобка " и изменничество са голословни и подвеждащи.

Опасяваме се, че свалянето на политическото доверие от групата ни общински съветници от страна на ИБ на, както и последвалата поръчка за налагане на партийни санкции от Националния съвет на партията, са прибързани и неправилни дейности. Те ни изправят пред риска за пръв път в новата си история да няма свои представители в Столичния общински съвет.

Убедени сме, че дейностите на управлението на няма да доведат до консолидация и повишение на политическото доверие в партията, както се потвърди през последните години. Напротив, ще провокират вътрешен спор, напрежение и разединение в най-голямата конструкция на в страната. Всичко това се случва още веднъж в миг, когато партията би трябвало да се приготвя за възстановяване на резултатите си за идните избори за Европейски парламент.

Не считаме, че тези дейности са верният метод за печелене на доверието на българските жители и издигането на като действителна опция на настоящето порочно ръководство на страната.

Изразяваме своите дълбоки терзания, че тъкмо две години откакто Националният съвет в профил някогашния ръководител на София – Калоян Паргов, в този момент се приготвя същото и за настоящия водач на градската организация – Иван Таков, който потвърди, че в една извънредно сложна политическа обстановка с верни дейности и консолидация в лявото политическо пространство, могат да бъдат реализирани високи изборни резултати.

Поредното вмешателство от страна на националното управление в софийската организация би означавало голям спад на доверието от страна на локалните структури в демократичността на партията и демотивация измежду редовите социалисти.

Допълнително терзание буди и следващото посягане против деен представител на Младежкото обединяване в София, този път в лицето на Еньо Савов. Вярваме, че посредством него можем сполучливо да осъществяваме младежките политики, за които се борим на локално равнище. Ето за какво показваме безапелационната си поддръжка и политическо доверие към него.

Призоваваме за разсъдък от страна на Националния съвет на и Изпълнителното бюро на и се надяваме, че те ще вземат решение, с което ще запазят като демократична и всеобща партия. Не желаеме да продължава да бъде място на несъгласия и разединение! Нуждаем се от партия, атрактивна за младежите и реализираща сполучливи политики в името на българските жители! ". 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР