Младежкото обединение в БСП ще бъде домакин на Летен лагер

...
Младежкото обединение в БСП ще бъде домакин на Летен лагер
Коментари Харесай

Над 800 души от Европа са в Албена, обсъждат бъдещето на ЕС

Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия ще бъде хазаин на Летен лагер 2019-та, който ще бъде под наслов „ Борим се против всяка обществена неправда “. Лагерът на младите европейски социалисти се организира годишно през последните 30 години и за първи път България има достойнството да бъде хазаин на най- огромното интернационално европейско мероприятие.

Очакват се над 800 участници от цяла Европа, като в Албена ще дойде младежи от 30 страни, измежду които са Франция, Германия, Испания, Италия, Португалия и така нататък Сред гостите в България ще бъдат младите водачи на Европа- неотдавна определени социалисти евродепутати, общински съветници, съветници на министри, партийни ръководители и кметове.

Най-голям интерес провокира представянето на младия евродепутат Цветелина Пенкова на тематика “Как да притеглим младите към социалистическата идея”.

Главен фокус на лагера ще бъдат тематиките, свързани с битката с неравенствата във всички сфери на обществото и намиране на нови благоприятни условия за възстановяване на стандарта на живот във всички европейски страни, основаване на връзка с младежите, битка с възходящата опасност от промените в климата и замърсяването на околната среда, обществена кохезия и интеграцията на Западните Балкани. За първи път на такова събитие ще бъде обсъждана тематиката за връзките сред Европейския съюз и Руската федерация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР