Младежкият ни национал Калоян Кръстев официално премина в елитния италиански

...
Младежкият ни национал Калоян Кръстев официално премина в елитния италиански
Коментари Харесай

Калоян Кръстев подписа с "Болоня"

Младежкият ни национал Калоян Кръстев публично мина в елитния италиански " Болоня ". Договорът на 19-годишния нападател е за четири сезона.

Вчера геният от школата на " Славия " мина медицински прегледи. Така той ще бъде вторият българин, носил екипа на отбора след някогашния бранител на " Левски " Николай Илиев, който бе част от " червено-сините " в интервала 1989-1991 година

Първоначално Кръстев ще играе в мачовете на Примаверата на " Болоня ", а при мощни изяви може да бъде включен и в представителния отбор.

Калоян Кръстев има 53 мача и 3 гола с екипа на първия състав на " белите ". Той дебютира с екипа на " Славия " през декември 2015 година.

Младият нападател стартира зимна подготовка със столичния клуб и по-късно отпътува със своите съотборници на лагер в Анталия. В края на предходната седмица Кръстев отпътува за Италия, с цел да завърши прекосяването си в " Болоня ".

Кръстев е вторият сериозен трансфер на " Славия " в Серия " А " през последните няколко месеца. През лятото към Апенините и " Фиорентина " пое 18-годишният бранител Петко Христов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР