Младежкият национален отбор на България проведе официалната си тренировка преди

...
Младежкият национален отбор на България проведе официалната си тренировка преди
Коментари Харесай

Антони Здравков: Напълно готови сме за двубоя с Черна гора

Младежкият народен тим на България организира формалната си подготовка преди утрешния мач против Черна гора от квалификациите за Евро 2019. За възпитаниците на Антони Здравков дуелът е от основно значение поради упоритостите за офанзива на второто място в групата, което при избрани условия може да им даде право на присъединяване на бараж за класиране на финалите в Италия следващата година.

Младите " лъвове " се готвиха въз основата на националния отбор на Черна гора в Подгорица, а самият дуел ще се играе през днешния ден от 21:30 ч. на градския стадион в Никшич.

" Харесва ми, че макар нещастното проваляне от Франция преди три дни, момчетата са изпълнени с убеденост. Мисля, че сме изцяло подготвени за дуела с Черна гора и ще се опитаме да вземем трите точки, които да ни оставят в играта. Няма да ни е елементарно - черногорците ни се опълчиха много съществено на наш терен, а в този момент ще имат на своя страна и домакинското преимущество. Но ние разполагаме с нужната класа, с цел да се поздравим с триумф. Ако вложим същото усърдие и себераздаване, каквото видяхме против Франция, съм сигурен, че ще победим ", съобщи селекционерът Антони Здравков пред уеб страницата на БФС.

България е на четвърто място в групата с актив от 8 точки, с 3 по-малко от втория в класирането Словения. След дуела с Черна гора, на нашите им предстоят още две гостувания - конфликт с директния съперник Словения и аудиенция на Люксембург. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР