Младежкият културен център в к-с Меден рудник беше официално открит

...
Младежкият културен център в к-с Меден рудник беше официално открит
Коментари Харесай

Откриха официално Младежкия културен център в к-с „Меден рудник”

Младежкият културен център в к-с „ Меден рудник ” беше публично открит през днешния ден от кмета на Бургас Димитър Николов, дружно с сътрудниците по плана за построяването отобщина Рейкявик. Създаването на центъра мина през доста премеждия, само че всички старания са си заслужавали, тъй като още преди самото му отваряне ползата към него е голям, сподели Николов.

„ Създадохме прелестен юношески център. Попаднахме в най-неподходящото време. Току-що бяхме спечелили плана и избухна Коронавирус пандемията, преди за стартираме да строим стартира войната, скочиха цените,фирмата се отхвърли, започнахме договаряния.... Днес желая да благодаря на всички ръководещи и на министерствата на спорта, на районното развиване, на образованието, че ни поддържаха. Благодаря и на моя екип, който не се отхвърли, а вложи двойно повече сила ”, съобщи Николов пред многочислените посетители, пристигнали да участват на церемонията.

„ Тук всеки ден ще има разнообразни школи, разнообразни креативен изяви. Ще го употребяват разнообразни културни обединения, учебните заведения и детските градини в комплекса. Всички младежи в к-с „ Меден рудник ” ще могат да идват тук и най-важното - той е подобаващ за посещение на юношески обединения от цяла Европа. В него има място за настаняване и няма да търсим места за нощувки и изхранване. Той самият е един самостоятелен план. Предстоят и други планове за к-с „ Меден рудник ”. Това е началото ”, акцентира кметът.

В 17.30 часа тийн идолите Атанас Колев и Боро Първи ще вземат участие в концерта за откриването на центъра.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР