Младежката организация на ГЕРБ отговори на обвиненията на премиера Кирил

...
Младежката организация на ГЕРБ отговори на обвиненията на премиера Кирил
Коментари Харесай

Г-н Петков, не сме виновни за вашата некадърност: МГЕРБ

Младежката организация на ГЕРБ отговори на обвиняванията на премиера Кирил Петков, че те стоят зад създалата се суматоха за горивата.

"Ние предизвикахме рецесията с цената на горивата. Накарахме всички наши младежи от всички регионални градове да изпълнят всичко каквото имат с горива - бидони, качета с кисело зеле, комбайни, камиони, коли, мотопеди. Включително аз имах проблем с дядо ми, тъй като се наложи да изсипя нашия бидон с кисело зеле и да го изпълня с бензин. Обаче нашия министър-председател се оказа всевиждащ ястреб и той ни разкри ", сподели Николай Алгафари от ГЕРБ-Младежи.

От младежката организация "признаха " и, че били отговорни за рецесията с тока. Обясниха, че образували работна група и всеобщо държали включени печки, духалки и ютии и по този начин провокирали енергийната рецесия у нас.

Да се провиснал горива от държавния запас, прикани Делян Добрев, който също се включи в брифинга. Той изясни, че концепцията не е негова и се прави в страни като Съединени американски щати, където са отпуснати 60 млн. барела нефт от запаса.

"Нашите младежи си прибраха бидоните и цистерните и бурканите, само че цените си останаха 3 лева ", сподели още Делян Добрев. "Вярно е, че работят непрекъснато. Тези неща дето не желаят да ги види обществото се случва към 2 и 3 часа посреднощ. Все още очаквам отговор на въпроса: "Защо се продаде газ на половин цена? ", попита той.

Като "дъното безпомощността " дефинира зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев обвиняванията на Кирил Петков към младежката конструкция на ГЕРБ. "Има рецесия, тъй като няма водачество ", съобщи той. "Нито един представител на страната не излезе следобяд и не сподели, че няма потребност от суматоха и има задоволително горива ", добави Дончев.

Позиция на МГЕРБ:

„ Ако не друго, през днешния ден Кирил Петков за следващ път сподели няколко неща – некомпетентността на своето разпадащо се ръководство, неговата уязвимост да приема мощни и кардинални решения в интерес на българските жители и обхваналата го параноя, която е на път да го сложи на една нога с един мощно войнолюбов и искрено нападателен по отношение на прилежащи страни и нации президент, само че криещ се към сегашния миг в бункер”, пишат от МГЕРБ.

„ Кирил Петков дължи на първо място отговори на българските жители за спиралата от рецесии, в която се намира страната – инфлационна, енергийна, обществена, здравна и външнополитическа. Неговото държавно управление не може да излезе с ясна позиция или решения по нито един от належащите проблеми пред страната ", декларират от младежката организация.

„ В този ред на мисли скоро бихме могли да чакаме от премиера да каже, че:

От МГЕРБ сме отговорни за пропутинската позиция на неговия съдружен сътрудник Българска социалистическа партия във връзка със глобите против Русия.

От МГЕРБ сме отговорни за позора, който беше нанесен на България от изявления на към този момент някогашния министър на Кирил Петков Стефан Янев, наричащ войната в Украйна „ военна интервенция “.

От МГЕРБ сме отговорни, че страната бездейства по отношение на идващите от Украйна бежанци.

От МГЕРБ сме отговорни, че държавното управление в своята непросветеност не може да предприеме даже най-елементарно решение по отношение на растежа на цените на тока, храните, горивата.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР