Младежката организация на “Движение България на гражданите” организира флашмоб пред

...
Младежката организация на “Движение България на гражданите” организира флашмоб пред
Коментари Харесай

Младежи изпълниха флашмоб в знак на протест срещу решението за смяна на касовите апарати

Младежката организация на “Движение България на гражданите” провежда флашмоб пред постройката на Народното събрание, поради несъгласието си с решението на ръководещите за нова замяна на касовите апарати.

През февруари от Националната организация за приходите оповестиха, че всички остарели касови апарати би трябвало да бъдат заменени, а новите - препрограмирани. Според Национална агенция за приходите всяка година загубите за хазната са сред 300 и 500 милиона, поради всеобщо манипулиране на софтуера и укриване на налози.

"Считаме, че не е редно да се прави такава промяна, откакто преди 5 години касовите апарати бяха сменени. Това ще натовари дребния и междинния бизнес с непотребни такси, а в действителност ролята на страната е не да пречи на бизнеса и да му слага непрекъснати пречки, а да го подкрепя. Ние предлагаме срокът за замяна да не бъде до края на годината, а да се удължи до приключване на периода на валидност на касовите апарати ", това съобщи ръководителят на организацията Андрей Петков.
5
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР