Младежката и спортната мода са водещи в микса на търговския

...
Младежката и спортната мода са водещи в микса на търговския
Коментари Харесай

Голямата мода има нов адрес във Варна - Delta Planet Mall

Младежката и спортната мода са водещи в микса на комерсиалния център, който се открива на 28 март.

Любимата марка Mango се завръща с единствен магазин във Варна.

Варна чака своя нов мол, а ползата на младите консуматори, добре насочени в стилните марки, е впечатляващ. С формалното разкриване на Delta Planet на варненския пазар ще стъпят нови марки, като 40% от показаните в мола марки влизат за първи път в търговски център в града.

С наличните си цени и предизвикателните си модели ще се извърнат към младежите Cropp, House и Sinsay . Клубен жанр, тениски с темперамент, свежи препратки към хип-хоп културата и стрийт арта ще сграбчват вниманието. Reserved ще се разположи на повече от 2000 кв. м. на два етажа в комерсиалния център. От LPP идват и със зона за дами – Mohito , марка, залагаща на удобната грациозност.

Младежкия градски жанр ще внесат в мола и магазините на познатите на варненци марки New Yorker, LC Waikiki, Terranova , всеки от които ще заеме комерсиална повърхност от над 1000 кв. м.

За пръв път във варненски мол влиза шведско-германският лейбъл Marc O’Polo , който импонира на актуалните градски хора с естествените си материи и унисекс модели. Над 2700 са магазините на компанията по света, в този момент и Варна се причислява към локациите.

Полската компания за произвеждане и търговия с обувки и чанти CCC открива първия си магазин във Варна, в Delta Planet Mall, на повече от 650 кв. м. комерсиална повърхност.  В рамките на един фешън сезон компанията показва близо три хиляди модели обувки и чанти, а общият брой регистрирани търговски марки, благосъстоятелност на ССС, са 67. Част от тях ще бъдат показани и във Варна наред с най-популярната – марката Lasocki за произведения от естествена кожа.

В полюса на цветната жизнеспособност пък декларира своето място различен премиерен за града бранд – испанският Desigual . La vida es chula – животът е хубав – декларират темпераментните дизайнери и го потвърждават със занимателни, заредени с въодушевление модели. В Delta Planet Mall идва още една испанска марка – Mango , която се радва на необятна известност на Балканите. Женствените оферти на Orsay са ориентирани към самостоятелните млади дами.

Корпорацията Ralph Lauren се показва за пръв път във Варна с най-дългогодишната си марка – легендата в мъжката мода Polo , основана от американския дизайнер Ралф Лорън още през 1967г. и приета за стандарт в категорията на междинния и висок клас дрехи на мъжете със жанр. Ценените от варненци марки за мъжка мода Andrews и Теодор също са избрали Delta Planet за своите нови магазини.

И мултибранд магазините, в които търсачите на фешън открития пазарят на драго сърце, са необятно застъпени в Delta Planet с имена като Kenvelo, Lee Cooper, Time Out и Mazzo , а спортните артикули са територия на Sport Depot, Asics и Sport Vision . Massimo Zardi влиза с модели дамски и мъжки обувки, чанти, кожени дрехи и аксесоари и добавя разнообразието от качествени артикули. Пътуващите и търсещите завършения могат да разчитат и на известните куфари и чанти с логото на Samsonite и Estil .

Към изключителните благоприятни условия за шопинг Delta Planet прибавя и атрактивни заведения със знакови за градския жанр франчайз имена като кафетата Starbucks и Costa, Domino’s , веригите за бързо хранене McDonalds, KFC, SubWay, Catmi’s и Pizza Lab , както и българската марка заведения за хранене Godzila , която ще показа напълно нова идея.

Delta Planet Mall е хазаин и на дебютиращия " Нечовешки магазин “ на известната в столицата със специфичното си отношение към домашните любимци верига зоомагазини " Д-р Стефанов “ .

Delta Planet Mall отваря порти за своите клиенти на 28 март 2019, в 14 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР