Младежите се стремят към оригиналност, понякога представите им са нереалистични,

...
Младежите се стремят към оригиналност, понякога представите им са нереалистични,
Коментари Харесай

Проф. Стойков: Нямаше драстично грозни облекла при абитуриентите

" Младежите се стремят към автентичност, от време на време визиите им са нереалистични, само че би трябвало да сме толерантни. Някои крайности в модата ще бъдат отстранени, защото по време на пандемията човечеството се опомни, включително по отношение на провокативността и вулгарността на външния тип. Не забелязах фрапантно грозни гледки по абитуриентските балове тази година ", съобщи проф. Любомир Стойков, специалист по имидж и жанр.

Според него би трябвало да се залага на българската мода. " Има акцент върху корсетите, падналите плещи, щраусовите пера, дълбоките естетски направени цепки, дантелата. Скулптиране на фигурата посредством дрехата е показателно ", акцентира той.

По думите му се акцентира най-атрактивното от младостта. " Дори момчетата с рокли и поли са театрално направено, не е цинично. Виждали сме такива на Оскарите. Постига се задачата - да бъдеш друг. Трябва да насърчаваме този блян. Това е раздробяване на всекидневието, същински празник за фамилията ", означи стилният специалист. И добави, че не могат да бъдат оправдани крайности, стигащи до разголване.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР