Младежите от БСП – София се обявиха в подкрепа на

...
Младежите от БСП – София се обявиха в подкрепа на
Коментари Харесай

Младежите от БСП – София се обявиха в подкрепа на Калоян Паргов

Младежите от Българска социалистическа партия – София се оповестиха в поддръжка на Калоян Паргов, откакто Националният съвет на Българска социалистическа партия наложи наказване на Паргов. То е временно лишаване на правата за заемане на партийни длъжности, участие в органите на партията и право да се кандидатира за такива в период от една година.

" Ние от Градския съвет на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия – София не сме съгласни с решението на Националния съвет на Българска социалистическа партия за отстраняването на Калоян Паргов от поста му на градски ръководител. Решения по отношение на управлението на нашата софийска партийна организация би трябвало да се взимат от нея самата, а не принудително от управлението на партията – без разговор и действителен диалог ". Това се споделя в позиция на младите социалисти от София.

Те показват, че в продължение на съвсем 10 години Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия – София работи интензивно, поредно и в синхрон с управлението на Българска социалистическа партия – София и в частност ръководителя на Горско стопанство на Българска социалистическа партия – София Калоян Паргов.

„ През всички тези години ние постоянно сме получавали мечтаната поддръжка и схващане от страна на тясното управление в Българска социалистическа партия – София. Всеки един проблем, който сме срещали по този дълъг взаимен път, е посрещан с схващане “, декларират от Горско стопанство на Младежкото обединяване в столицата.

Те желаят Националният съвет на Българска социалистическа партия да преразгледа своето решение и приканват за това на Калоян Паргов да не бъде налагана мярката за възбрана за взимане на каквито и да било партийни длъжности. „ Нашето предложение към Народно събрание на Българска социалистическа партия е да насрочи дата за привикване на Градска конференция , която да преразгледа държанието на ръководителя Калоян Паргов и да вземе решение по по този начин създалия се проблем, провокиран от подписите на 31 от 79 членове на Градския съвет на Българска социалистическа партия – София “, се споделя в позицията на младежите.

„ Това да можеш да избереш кой да те управлява е главен принцип на демокрацията и ние от Градския съвет на Младежко обединяване в Българска социалистическа партия – София настояваме той да бъде спазен. В противоположен случай рискуваме легитимността на идващия ръководител “, безапелационни са от Младежкото обединяване в Софийската организация на Българска социалистическа партия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР