Младежите на към МДСБ: Дойде време да си подадем ръка

...
Младежите на към МДСБ: Дойде време да си подадем ръка
Коментари Харесай

Младежите на ВМРО към МДСБ: Дойде време да си подадем ръка – присъединете се към нас!

Младежите на към МДСБ: Дойде време да си подадем ръка – присъединете се към нас!

Консервативно младежко обединяване в този момент е все по-необходимо, безапелационни са младежите от.

По мотив публикуваната информация в медиите, че младежката конструкция на Демократи за мощна България се разпуска, Националният юношески комитет на излезе с писмо, в което ги приканва в името на България да си протегнат ръка.

Обръщаме се към всеки един от Вас, който изгаря в дясната концепция, който се усеща горделив българин и реакционер, който не го е позор да се назова родолюбец и желае да даде част от себе си за консервативното развиване на единствено на България, само че и на Европейския съюз, пишат още младежите от и прибавят, че МДСБ, нито НМК са комсомол. Напротив, ние сме нужният, ярък лъч в българската политика, ние сме младите, енергичните, ние сме тези, които дават младините си за България, безапелационни са от НМК на.

Вярваме, че тъкмо в този миг от българската история, консервативно младежко обединяване е все по-необходимо, по тази причина намерено заявяваме, че вратите на „ Пиротска 5 “ са необятно отворени за всеки един от Вас.

А ето и цялото писмо на НМК:

Уважаеми сътрудници от младежката конструкция на ДСБ,

За нас е извънредно неприятно да разберем, че по една или друга причина преустановявате своята активност. Негативно е и отношението ни към публикуваните видеа от конгреса на Демократи за Силна България, в които Вашите юношески структури са принудени да търпят обидно отношение от членове на партията, за която отдавате най-ценното си, а точно немалка част от своето време в младежка възраст.

Да, през годините с Вас сме имали не едно или две политически несъгласия и търкания, отправяли сме си нападки, влизали сме в остри разногласия, само че имаме и доста общо между тях. Неведнъж нашите две партии са били част от една и съща коалиция, само че не това е най-важното. И ние, както и Вие, имаме вяра, че младите не просто имат място в политическите партии, младите са нужни за тяхното вярно развиване и оцеляване в политическото пространство, младежкият хъс и сила са фундаментални за партийния живот, защото ние младите сме необременени, и ние младите разбираме политиката в най-чистата ѝ форма.

Уважаваме Вашето решение, само че то идва в основен миг в българския политически живот и е загуба за цялата българска политика. Днес, младите са ключът към смяната в страната ни, само че най-много те са наложителният и главен участник в отбраната на десните и патриотични хрумвания. Без нас всичко, за което са се борили нашите политически идеолози и всичко, което те са постигнали ще бъде изгубено.

Обръщаме се към всеки един от Вас, който изгаря в дясната концепция, който се усеща горделив българин и реакционер, който не го е позор да се назова родолюбец и желае да даде част от себе си за консервативното развиване на единствено на България, само че и на Европейския съюз.



Уважаеми, нито Вие, нито ние сме комсомол, в противен случай, ние сме нужният, ярък лъч в българската политика, ние сме младите, енергичните, ние сме тези, които дават младините си за България.

Вярваме, че тъкмо в този миг от българската история, консервативно младежко обединяване е все по-необходимо, по тази причина намерено заявяваме, че вратите на „ Пиротска 5 “ са необятно отворени за всеки един от Вас. Въпреки политическите несъгласия сред партиите ни, постоянно сме гледали на МДСБ като на още една дясна младежка организация, а за жалост сме прекомерно малко, че да си позволим да загубим необходим капацитет за опазване на дясното и за опазване на българската патриотична концепция.

Дойде време да си подадем ръка, в името на младите, в името на бъдещето на България, тъй като ние сме единствените, които могат да запазят дясно-консервативната концепция и да и вдъхнат нов живот, тъй че тя още веднъж да бъде стожерът в българския политически живот. Можете да се свържете с нас, когато и както намерите за добре!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР