Младежи от село Лисец, община Ловеч, участваха в проект на

...
Младежи от село Лисец, община Ловеч, участваха в проект на
Коментари Харесай

Младежи от ловешкото с. Лисец с благороден жест

Младежи от село Лисец, община Ловеч, участваха в план на съдружие „ Знание “ – Ловеч, „ Код: Активни младежи “ за осъществяване на младежка самодейност. Това оповестиха уредниците от НЧ ”Светлина-1927 година ".

Четири девойки показаха своя план,,Код: двойна веселба ", който включва реновиране на футболното игрище в селото. Върху запустяла повърхност бе построено и ново волейболно игрище, на което да могат деца от всички възрасти да спортуват. Спечелена бе поощрителна премия от 290 лв., с които бяха закупени две мрежи за футболни порти, мрежа за волейбол, волейболна топка и мрежа за предпазване на топки.

В подготовката на терена, наред с деца и родители от селото, се включиха и кметът на с. Лисец, - Борислав Иванов, както и читалищният секретар Светлана Гергинова.



Откриването на приключения план се състоя на 10.10 2020 година На него участва и представител на съдружие,,Знание ". Момичетата, осъществили плана, пожелаха, оборудванията да се употребяват със здраве и отговорност от всички младежи в селото.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР