Младежи ГЕРБ провеждат четвъртото си отчетно-изборно събрание в НДК. По

...
Младежи ГЕРБ провеждат четвъртото си отчетно-изборно събрание в НДК. По
Коментари Харесай

Георг Георгиев, МГЕРБ: Държавата спря, защото Радев пожела така

Младежи ГЕРБ организират четвъртото си отчетно-изборно заседание в НДК. По време на него ще бъде определено ново управление на структурата.

Във форума взе участие над 600 младежи и членове на партията от цялата страна. На съвещанието участва и водачът на ГЕРБ и някогашен министър-председател Бойко Борисов. Освен него, в зала са Костадин Ангелов, Деница Сачева, Мария Габриел и други

" Младежката организация на ГЕРБ от 2008 година е изразител на младите за по-успешна страна. Оттогава до момента ние наброяваме към този момент 15 000 души и растем всяка година. Ние влагаме в нашите младежи с нашите летни университети, политически академии и районни събития, по този начин, че хиляди младежи допиха опит, познания и умения ", съобщи ръководителят на МГЕРБ Георг Георгиев при започване на форума и напомни, че от МГЕРБ има и евродепутати и депутати, кметове, членове на министерски екипи и специалисти във всяка сфера на публичния живот.

„ Държавата спря, тъй като някой пожела по този начин. И този някой, за жалост, е призваният да съставлява страната в нейната целокупност и единение - точно президентът. Това, което следим сега в политиката, е директно отражение на неговите стремежи и метода, по който неговото служебно държавно управление ръководи страната”, разяснява политическата обстановка у нас Георгиев.

„ Заявките, които дадоха политическите партии е да не поддържат мандат на Българска социалистическа партия. Смятам, че това също беше умишлен, умишлен ход на президента, с цел да не се образува държавно управление и служебният кабинет да продължи да ръководи страната”, добави още той.

След уводното слово на Георгиев, младежи от ГЕРБ описаха за какво са избрали да влязат в структурите на партията.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР