Младежът бил отглеждан от баба си и дядо си Младежът,

...
Младежът бил отглеждан от баба си и дядо си Младежът,
Коментари Харесай

Голяма трагедия! 18-годишният Иван се самоуби

Младежът бил отглеждан от баба си и дядо си

Младежът, който е скочил през вчерашния ден вечерта от Аспаруховия мост, тази година е трябвало да бъде зрелостник. Всички в родното му село Чернево са потресени от случилото се и споделят, че никой не е очаквал той да посегне на живота си, написа Блиц.

Младежът се споделя Иван и през октомври е навършил 18 години. Бил е 12-окласник в учебното заведение в Суворово. Хора от Чернево описаха през наш кореспондент, че Иван бил мирен, спокоен, с съвсем незабележимо наличие.

„ Много рядко излизаше от вкъщи си. Доколкото знам не е имал доста другари. Изключително кротко момче. Не е имал никакви спорове. Той просто с съвсем никого не дружеше “, обясниха негови съселяни.

За тях остава мистерия какво може да е подтикнало Иван да постави завършек на живота си, само че споделиха, че животът му не е бил благополучен и в фамилията му е имало разтърсвания и нещастия.

Иван на процедура е сирак – не познава татко си, а майка му умряла преди година – единствено преди няколко дни правили помен за годишнината.

" Трагедията за това семейство в действителност е голяма, тъй като майка му си отиде от този свят тъкмо преди година, единствено на 43 години. Намериха я мъртва в асансьор във Варна. Направила солиден инфаркт ", описаха още нашите източници от Чернево.

Младежът бил отглеждан от баба си и дядо си. Бабата неотдавна отпътувала да работи в чужбина и Иван останал единствено с дядо си. Възрастният мъж работи като защита на разнообразни обекти.

Вчера Иван взел ключовете на джипа на дядо си, подкарал го и се озовал на моста. Набил спирачи, слязъл и без да се замисли, се хвърлил от него.

Припомняме, че това е вторият случай на млад мъж, който се хвърля от моста пред последната седмица. В обществените мрежи без популяризирана обява за търсен мъж на име Йордан, за който след това стана ясно, че е скочил от моста.

По данни на Блиц мъжът е страдал от психологични проблеми и това не е първият му опит да постави завършек на живота си. Родителите му безрезултатно са опитвали да му оказват помощ. Във съдбовния ден е имал диалог с татко си. Независимо от това, Йордан избрал да направи съдбовната крачка.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР