Младата звезда на говори в предаването El Partidazo на Cadena

...
Младата звезда на говори в предаването El Partidazo на Cadena
Коментари Харесай

Педри: В Реал Мадрид ме отпратиха, казвайки ми, че не съм на тяхното ниво

Младата звезда на приказва в предаването El Partidazo на Cadena Cope за несполучливите си проби в, успеха с 4:0 в Ел Класико, за новия си номер в националния тим, за гостуването на в и за идеалния си тим за всички времена.

За пробите в Реал Мадрид

Отидох там и първоначално не можех да упражнявам, тъй като имаше сняг на терените. Тренирах три дни с тях. Накрая ми споделиха, че не съм на нужното равнище, с цел да бъда там, и че ще продължат да ме наблюдават. Сега съм на мястото, на което желая да бъда. В началото не ти харесва да те отхвърлят на всички места, само че след това това ти служи като мотивация. Щом не те желаят в дадения миг, ще работиш, с цел да може в бъдеще да се появи нова опция. Не помня кой ме отхвърли, само че в случай че го видя, ще му кажа, че се любувам в.

За успеха с 4:0 в Ел Класико

Да играя на „ Бернабеу “ е грандиозно и още повече в случай че си потегли с подобен резултат. Гледах мача два пъти – когато го изиграх на терена и по-късно на запис след неговия край. Много по-различно е, когато го гледаш по малкия екран, изключително във връзка с придвижванията. От една страна, разбирам рецензиите за празнуването ни в съблекалнята, само че въпреки това, не ги разбирам. Мисля, че те биха създали същото. Когато печелиш против огромен противник ти го отпразнуваш по този начин, тъй като изпитваш голяма наслада, когато направиш подобен мач. Това беше паметен дуел, само че в този момент сме в националния тим и всички сме един колектив. Сега има единствено един от Реал Мадрид (Дани Карвахал – б.р.), само че истината е, че не се майтапим с това. Ние сме един тим и желаеме да печелим дружно.

За избора на номер 10 в националния тим на Испания

Дадоха ми да предпочитам сред няколко номера, а този ми харесва, тъй като са го носили огромни играчи като, който е необикновен. Затова избрах този номер. Най-много ми харесва осмицата, тъй като Андрес Иниеста е носеше, само че в националния тим тя принадлежи Коке и би трябвало да почитам възрастовата подчиненост. Най-добрата „ десетка “ в историята? Това е.

За публиката на Галатасарай и за своя гол в Истанбул

Феновете мощно подкрепяха своя тим и ми беше доста прелестно. Никога не бях стъпвал на толкоз жесток стадион като този. Изглеждаше, че хората малко ще се успокоят, само че викаха всички дружно и чак те заболяват ушите. Да, по-късно видях моя гол в TikTok. ми даде топката, видях, че идва, и не я допрях. Мисля, че можеше да ми я избие, само че той се хвърли неприятно. Когато замахнах да изстрелвам, видях различен крайник. Затова свих топката и стрелях по земя. Ако още някой беше протегнал ръка с крайник, щях да продължа да вардя топката, до момента в който не изляза от терена. Истината е, че това беше хубав гол. Смятам, че това е най-хубавият ми досега и нека да имам още по-хубави.

За своя съвършен тим

Най-голямо усещане измежду съотборниците ми направиха и, който е вманиачен. Сред треньорите най-вече ми харесва Чави. Дали може всички в идеалния ми тим да са от? Избирам,, чието изнасяне на топката е извънредно, а моят тим би трябвало да владее топката, и. Десен бек е, който ми е добър другар, а ляв бек е. Халфове са Бускетс, Роналдиньо и Чави. Отляво на офанзивата е Иниеста, с цел да влиза във вътрешността, отдясно е, а на върха е.
 Холанд помолил Йодегор за съвет Холанд помолил Йодегор за съвет 24 март | 11:40  Жорди Алба се надява Дембеле и Барселона да си свидлив ръцете за нов контракт Жорди Алба се надява Дембеле и Барселона да си свидлив ръцете за нов контракт 24 март | 11:27  Барселона с последна оферта към Роналд Араухо Барселона с последна оферта към Роналд Араухо 24 март | 04:42 Още от Футбол свят  Холанд помолил Йодегор за съвет Холанд помолил Йодегор за съвет 24 март | 11:40 394 0  Жорди Алба се надява Дембеле и Барселона да си свидлив ръцете за нов контракт Жорди Алба се надява Дембеле и Барселона да си свидлив ръцете за нов контракт 24 март | 11:27 399 1  Деклан Райс предпочитал завръщане в Челси пред трансфер в Манчестър Юнайтед Деклан Райс предпочитал завръщане в Челси пред трансфер в Манчестър Юнайтед 24 март | 11:07 853 1  Бивш гений на Манчестър Юнайтед може да премине в Милан Бивш гений на Манчестър Юнайтед може да премине в Милан 24 март | 10:58 1245 2  Бразилската футболна конфедерация избра нов президент Бразилската футболна конфедерация избра нов президент 24 март | 10:12 408 0 Виж всички Водещи Новини  Левски ще има втори тим от новия сезон Левски ще има втори тим от новия сезон 24 март | 07:58 16400 47  Левски притегля още двама бразилци Левски притегля още двама бразилци 24 март | 07:15 19124 41  Започва борбата за последните европейски квоти за Катар Започва борбата за последните европейски квоти за Катар 24 март | 06:44 13644 8  Официално: БФС извади над 100 клуба Официално: БФС извади над 100 клуба 23 март | 17:01 65717 405  Димитър Бербатов: БФС ръководи по сталинистки метод, ще сезираме ММС, ФИФА и УЕФА Димитър Бербатов: БФС ръководи по сталинистки метод, ще сезираме ММС, ФИФА и УЕФА 23 март | 17:29 17417 147 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР