Младата тийн идолка Христина Христова-Тита се е превърнала в роб

...
Младата тийн идолка Христина Христова-Тита се е превърнала в роб
Коментари Харесай

Тита стана РОБ на Криско

Младата тийн идолка Христина Христова-Тита се е трансформирала в плебей на своя продуцент Кристиан Талев-Криско .

Откакто работи в музикалната му компания „ Adamand Records “, певицата е кукла на конци в ръцете на рапъра, научи „ Галерия “.

„ Прави единствено каквото й каже Криско и е длъжна да го уведомява за всяка своя стъпка. Не може до WC-то да отиде, без преди този момент да го е попитала удачно ли е да употребява тази тоалетна или не й е на равнището “, възмутени са нейни близки. Според тях за продуцента Тита е просто една машина за пари, без право на лично мнение и живот.

Всички тези рестрикции са разказани в контракта на певицата, който подписа пред 2 години. Според договора изпълнителката на „ Вуду кукла “ няма право даже да си смени прическата, без да го е съгласувала с продуцента си. Дрехите, които носи, също са авансово подбрани от хората на Криско , както и козметиката. Те би трябвало да са избрана марка, за рекламирането на която рапърът взима %.

Тита няма право да приема предложения за реклама на какъвто и да било артикул, без знанието и финансовата полза на Талев.

 

„ Известна козметична компания предложи на Тита да стане нейно рекламно лице през обществения си профил. В подмяна тя щеше да употребява продуктите им гратис. Криско обаче изрично я отряза, тъй като заплащането не е кеш и той няма полза “, описват сътрудници на Тита от музикалните среди.

Изискванията на „ Adamand Records “ към тяхната „ робиня “ стигат още по-далеч. Според контракта й тя няма право обществено да огласява интимните си връзки, без разрешението на Криско. Същото се отнася и при преустановяване на връзки – Тита е длъжна да симулира обвързаност към някогашния си, до момента в който продуцентът й не позволи да скъса с него.

 

Неотдавна „ Галерия “ разкри и за друга, извънредно последна уговорка в контракта на певицата. А точно „ Бременност “. Тита няма право даже да си помисля за деца в идващите 10 години. „ Ти си машина за пари, не машина за бебета “, отсякъл Криско при един от последните им диалози.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР