Младата певица Симона Загорова зарадва семейството и феновете си преди

...
Младата певица Симона Загорова зарадва семейството и феновете си преди
Коментари Харесай

Симона Загорова създава музикална школа за млади таланти - slava.bg

Младата певица Симона Загорова зарадва фамилията и почитателите си преди седмица, когато приключи висшето си обучение в Нов български университет с отличен триумф.

Красавицата разгласява фотоси от дипломирането си в обществената мрежа, а фрагментите незабавно събраха хиляди лайкове. Самата Симона признава, че е безпределно щастлива, че към този момент е завършила този стадий от живота си. Дъщерята на Глория си пожелава оттук насетне да следват единствено хубави песни, клипове и сполучливи планове. Тя не изключи опцията да запише и второ висше.

"Винаги съм била в една по-строга школа у дома. Имах вечерен час, трябваше да имам положителни оценки, а нашите бяха безапелационни, че би трябвало да завърша университет. Сега аз самата се възнамерявам за второ висше обучение - пиар, музикален управител, а за какво не и актьорско майсторство ", споделя Симона.

Веднага откакто хващат дипломата в ръка, наследницата на фолк примата Глория и композитора Илия Загоров е подготвена да тръгне по нов път и да сбъдне още една своя мечта- да сътвори певческа школа за млади гении.

"За мен това ще бъде голямо наслаждение - да се грижа за тях, да ги разпявам и да им оказа помощ да развият креативните заложби. Така че мощно се надявам Simona Zagorova Music Academy скоро да бъде реалност ", споделя младата певица. "Ще се постарая да им покажа, че в случай че в действителност имаш гений, в никакъв случай не би трябвало да предаваш музиката и би трябвало да се развиваш професионално. Не всякога всичко става от раз. Трябва самообладание, само че има ли предпочитание и мотивация, всичко може да бъде реализирано. Сигурна съм, че с децата взаимно ще се научим на хубави неща ".

Връщайки лентата обратно, чаровницата споделя, че и тя е била нетърпелива, само че времето я е научило, че някои неща изискват да ги оставиш да се случат без да бързаш. Много неща тя научили от звездната си майка, която й дава най-ценните препоръки. Симона е безапелационна, че да си щерка на Глория и Илия Загоров, е привилегия, само че и отговорност.

В момента с изключение на с обич към музиката и фамилията, сърцето на Симона е цялостно с любов към половинката й Дани.

" Любов по време на карантина. Наистина беше ненадейно за мен, а считам и за него. Познаваме се от година, само че започнахме да си демонстрираме благосклонности при започване на тази година. Излизахме няколко пъти и тъкмо когато всичко беше цветя и рози, ни затвориха, оповестиха изключително състояние. Така много време се гледахме и си говорихме единствено по камера. Пандемията беше едно тестване за нашата обич, която преминахме.

Любовта ни стана още по-силна. Пожелавам си възприятията сред нас постоянно да са по този начин мощни и хубави, както в този момент. Винаги съм била положителен човек. Каквото е писано да се случи ще стане. Аз ще дам всичко от себе си и в персонален и в професионален проект, пък да става каквото ще. Пожелавам си също да не изгубвам скъпите за мен хора и доста скоро един независим концерт с бенд ", споделя младата звезда пред „ Телеграф “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР