Младата певица Михаела Маринова ще представи дебютния си албум „Стъпка

...
Младата певица Михаела Маринова ще представи дебютния си албум „Стъпка
Коментари Харесай

Михаела Маринова представя албума си с онлайн концерт - slava.bg

Младата певица Михаела Маринова ще показа дебютния си албум „ Стъпка напред “ на онлайн концерт. Това ще се случи още на следващия ден вечер (27 март) в канала на „ Вирджиния Рекърдс “ в YouTube. Началният час е 18,20 ч., а почитателите ще имат опция да зададат и въпроси на своята фаворитка.

Въпреки че концертът-промоция в Sofia Live Club бе отсрочен, Маринова и екипът й вземат решение да не забавят премиерата на „ Стъпка напред “. Албумът носи името на първия й сингъл, който й носи оценки за „ Най-добър дебют “, „ Най-добра ария “ и „ Най-добро видео “ на Музикалните награди на БГ Радио. В диска място намират хитовите песни на Маринова като „ Стъпка напред “, „ Не ти ли стига “, „ Един против различен “, „ Листата падат “ (с присъединяване на дуото Павел и Венци Венц), „ Очи в очи “, „ Само теб “, „ Мога “ (с Любо Киров) и „ Страх от самотност “. Освен тях, в албума има и няколко неиздадени части като „ Следвай моя глас “, „ Другата стая “, „ Моят сън “ и „ Винаги ще има на следващия ден “.

Сред създателите, работили по „ Стъпка напред “, са шведският тандем Ollipop и Holly Martin, написали и едноименната ария, румънският хитмейкър Кристиан Тарчеа – Мonoir, както и звездният тим от съидейници в лицето на Павел Николов, основал огромна част от песните в албума и сътрудника му Венцислав Чанов (Pavell & Venci Venc’), Дара, Михаела Филева, Кристиан Костов, Любо Киров, Евгени Димитров-Маестрото и други.

Музикантите, артистите, продуцентите и създателите са измежду най-засегнатите от рецесията с вируса. Имаме потребност от положителни знаци, от мощ и от дебелоглав да продължим напред, макар удара, който понасяме сега.

Албумът на Михаела е нашият знак към всички сътрудници и елементарни хора, за които музиката е значима – не унивайте, скоро всички ще създадем своите „ стъпки напред “ и ще се върнем към нормалността “, споделя продуцентът Саня Армутлиева.

„ Стъпка напред “ излиза в цифрова версия и на CD на 26 март, предава Монитор.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР