Младата певица е единствената дъщеря на Дейвид Бауи и Иман.Дъщерята

...
Младата певица е единствената дъщеря на Дейвид Бауи и Иман.Дъщерята
Коментари Харесай

Щерката на Дейвид Бауи Лекси издаде своя авторска песен и звучи точно като него

Младата певица е единствената щерка на Дейвид Бауи и Иман.



Дъщерята на Дейвид Боуи следва стъпките на известния си татко със лична кариера на създател на песни.



23-годишната певица Александрия Захра Джоунс, позната от приятелите и фамилията като Лекси Джоунс, тихомълком издаде най-новата си ария, чието ефирно звучене припомня за неповторимата музика на нейния татко.

Талантливата певица записва песни на страниците си в обществените мрежи от тийнейджърските си години и има над 200 хиляди почитатели единствено на страницата си в Инстаграм.

Все още неназованата ария, оповестена единствено преди два дни на 9 март, включва текста: „ Не съм светец, нито в никакъв случай съм твърдял, че съм, аз съм просто частта от теб, която желае да си свободен “ и неговите фрагменти включват домашно видео на Лекси, наслаждаваща се на разходка с чаша чай като дете.

Последователите на младата певица отидоха в секцията за мнения, с цел да похвалят песента, като един сподели: " УАУ, необикновено!!! Добра работа ", а различен постинг: " Трябва да издадеш албум с всичките си зашеметяващи песни! "

На 3 януари Лекси написа на страницата си във Фейсбук: „ Написах 25 песни през 2023 година и това ме прави доста щастлива. Много песни бяха написани за планове или други хора, само че няколко бяха написани за мен и за мен и това постоянно са най-специалното. "

Последното издание на песента на Лекси идва единствено седмици откакто 23-годишната описа за загубата на фамилията в записки към по-младата си аз.

Дъщерята на Дейвид Боуи написа въздействащо писмо до по-младото си аз, в което наподобява се обърна към въздействието на загубата на татко й върху нейното психологично здраве и благоденствие.

Смелата обява, написана за отбелязване на месеца на осведомеността за психологичното здраве през януари 2024 година, сподели певицата да изследва възприятията си по отношение на резултатите от фамилната загуба.

„ Моето по-младо, нежно аз бързо стартира да губи борбата против моя химически дисбалансиран мозък, развивайки се по-дълбоко през годините, до момента в който се занимавах с неща, от които в никакъв случай не съм очаквала да вземам участие “, стартира писмото си Лекси.

„ Поставяйки се в обстановки, които способстваха за към този момент разпадащата се основа на фамилията ми, в последна сметка докара до самотна изолираност, непредвидени смъртни случаи на обичани хора и даже такива, които аз самият съвсем имах. “

В писмото тя приказва за „ тежестта на заболяването ми “ и моментите, в които е била „ насилствена и ядосана персона “ във време, когато „ губеше всичко, губеше всички, губеше себе си “.

Тя приключва писмото, като приказва за това по какъв начин се е научила да се учи и да продължи от тези усеща.

„ Научих се да си прощавам за всичко, което направих, в никакъв случай не се възнамерявам за предишното си, тъй като това е нещо, което в никакъв случай не мога да трансформира “, сподели Лекси.

Родена през 2000 година на татко Дейвид Бауи и майка Иман, Александрия „ Лекси “ Джоунс е едно от двете деца на Бауи.

Нейният полубрат е режисьорът на Moon и правоприемник на шала на Снежния човек Дънкан Джоунс, роден на Боуи и първата му брачна половинка Анджи през 1971 година

Източник: smoothradio.com

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР