Младата надежда на Реал Мадрид Марко Асенсио заяви, че към

...
Младата надежда на Реал Мадрид Марко Асенсио заяви, че към
Коментари Харесай

Асенсио: Сега не мисля за спечелване на Златната топка

Младата вяра на Реал Мадрид Марко Асенсио съобщи, че към сегашния миг няма упоритости за продобиване на „ Златната топка “. Той изясни, че би желал да върви стъпка, като не скри щастието си от обстоятелството, че преподписа с клуба до 2023 година.

„ Горд съм, че преподписах с Реал. Тази година стартира добре, а моите цели са същите, желая трофеи “, стартира Асенсио.

„ Получих поздравления от страна на Кристиано Роналдо. За момента не мисля за продобиване на „ Златната топка “, млад съм и ще ходя малко по малко “, добави една от огромните очаквания на мадридчани.

„ Наставникът към този момент знае по какъв начин да ме употребява, аз имам своите персонални цели. Аз постоянно желая да съм на терена, само че има още доста футболисти. Вървя малко по малко, млад съм. Щастлив съм тук “, разяснява Асенсио, който съобщи, че обичаният му гол досега е този, който означи във вратата на Ювентус във финала на Шампионската лига.

21-годишният Асенсио е играл във всички шест мача на „ кралете “ от началото на сезона в Ла Лига, като е отбелязал и два гола.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР