Младата надежда на поп фолка Лидия сложи край на спекулациите

...
Младата надежда на поп фолка Лидия сложи край на спекулациите
Коментари Харесай

Лидия сложи край на спекулациите пред Мон Дьо

Младата вяра на поп фолка Лидия постави завършек на спекулациите към връзката си с Атанас Колев. В изявление пред Мон Дьо от тази заран певицата открехна завесата на аргументите, довели до раздялата им, съобщи Факти.

" Бяхме млада и в действителност доста влюбени, живяхме в един розов свят ", споделя гласовитата изпълнителка, която акцентира, че връзката с Наско не е била обществена и не са показали любовта си пред аудиторията, само че като обществени персони не е имало по какъв начин да избягат от вниманието.

До неизбежната разлъка се стигнало, когато двамата почнали да поддържат връзка посредством контузиите си и хармонията в връзките им се счупила, споделя Лидия. Връзката ѝ с Атанас Колев научила Лидия, че певицата няма здравословни граници в любовта. Тя вярвала мощно, че счупеното може да бъде поправено и залепено, тъй като не желала да захвърля връзките им. Връзката им обаче била непреодолимо счупена и те се разделили.

Сега Лидия споделя, че към момента обича и почита Наско, само че връзките им няма по какъв начин да продължат.

На този стадий фолк звездата от компанията на Галин признава, че е сама. Тя е безапелационна, че търси дълготрайна и сериозна връзка, даже човек, с който може да бъде до края на живота си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР