Младата изпълнителка Дара Екимова, дъщеря на Ива Екимова и покойния

...
Младата изпълнителка Дара Екимова, дъщеря на Ива Екимова и покойния
Коментари Харесай

Драма тресе Гласът на България

Младата изпълнителка Дара Екимова, щерка на Ива Екимова и починалия Дими от „ Сленг “, е един от участниците, които ще тестват вокалния си гений в четвърти епизод на „ Гласът на България “. В изданието на шоуто в неделя феновете на bTV ще видят няколко българи, израснали в чужбина, както и чужденци, които идват у нас, с цел да станат част от „ Гласът на България “.

Млад мъж със смесени корени – на половина французин, на половина испанец, учтив в ромско семейство, ще се качи на сцената в опит да трогне журито с класиката “Je t’aime”. Сцената на шоуто ще бъде превзета и от редица типичен и рок осъществявания, възприемани за по-скоро мъжки песни ще бъдат изпяти от дами, а един млад претендент за популярност ще се опита да впечатли журито с хард-рок версия на поп-фолк шлагера на Милко Калайджиев „ За да те не помни “.

Със запълването на тимовете в „ Гласът на България “ пристрастеностите измежду треньорите се разгорещяват и страстите взимат връх.Младата изпълнителка Дара Екимова, щерка на Ива Екимова и починалия Дими от „ Сленг “, е един от участниците, които ще тестват вокалния си гений в четвърти епизод на „ Гласът на България “.

В изданието на шоуто в неделя феновете на bTV ще видят няколко българи, израснали в чужбина, както и чужденци, които идват у нас, с цел да станат част от „ Гласът на България “. Млад мъж със смесени корени – на половина французин, на половина испанец, учтив в ромско семейство, ще се качи на сцената в опит да трогне журито с класиката “Je t’aime”.

Сцената на шоуто ще бъде превзета и от редица типичен и рок осъществявания, възприемани за по-скоро мъжки песни ще бъдат изпяти от дами, а един млад претендент за популярност ще се опита да впечатли журито с хард-рок версия на поп-фолк шлагера на Милко Калайджиев „ За да те не помни “. Със запълването на тимовете в „ Гласът на България “ пристрастеностите измежду треньорите се разгорещяват и страстите взимат връх.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР