Младата актриса Лорина Камбурова е починала тази сутрин в болница

...
Младата актриса Лорина Камбурова е починала тази сутрин в болница
Коментари Харесай

На 30 години си отиде актрисата Лорина Камбурова

Младата актриса Лорина Камбурова е умряла тази заран в болница в Москва, потвърдиха за bTV нейни близки.
Тя си е отишла след затруднения от двойна вирусна пневмония, породена най-вероятно от COVID-19.
Тъжната вест беше обявена и от неин сътрудник режисьор във Фейсбук. В обявата Катрин Краснер написа, че сега се събират пари, с цел да може тялото ѝ да бъде превозено до България и да бъде заровена на родна земя. Всеки, който желае, може да помогне на: Sberbank на телефон + 7-917-586-3670 или номер на карта: 5469380058766584.

Вижте тази обява в Instagram.

30-годишната Камбурова от няколко месеца живее в Москва, където се снима в съветски и интернационалните продукции. Тя е трябвало да участва на премиерата на новия съветски филм " Любов и чудовища ", в който извършва основната роля. Ето какво написа фотографът Генадий Авраменко във Фейсбук преди броени часове:
" В Москва целият екип на " Любов и чудовища " отиде на премиерата, само че Лорина не можа, защото беше в болница с двойна вирусна пневмония. Когато екипът се качи на сцената, направих видео диалог с нея и видях по какъв начин тя плаче в болничното легло. Преместих камерата на сцената, с цел да може да види и чуе всичко, което се случваше. Членовете на екипа изтичаха, помахаха ѝ и извикаха думи за поддръжка. Тогава тя написа, че за нея това е било същински празник и се е почувствала като че ли е на сцената. А тази заран пристигнаха неприятните вести, че нашата Лорин не е съумяла да се избави... "

Вижте тази обява в Instagram.

Камбурова е родена през 1991 година във Варна. През 2014 година приключва НАТФИЗ. Известна е с функциите си в сериалите " Връзки " и " Скъпи наследници ". Тя е и надарена певица, взела участие е в Music Idol 3, като съумява да стигне до финала.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР