Млада ромка от гърменския квартал "Кремиковци" е прегазената жена на

...
Млада ромка от гърменския квартал "Кремиковци" е прегазената жена на
Коментари Харесай

Разкриха коя е жертвата на убийството в Благоевградско, вижте кои са задържаните /снимки/

Млада ромка от гърменския квартал "Кремиковци " е прегазената жена на пътя Хвостяне -Дъбница, оповестява Struma.com. Самоличността и е открита.
Това, което се знае досега е, че е избягала след скандал със брачна половинка си. Установено е също, че е прегазена от 4-имата младежи, пътували с БМВ, които били дрогирани. Жената е бягала по пътя от брачна половинка си, той я е преследвал.
Това са обстоятелствата досега, следствието продължава. Очаква се брачният партньор ѝ да даде показания какво се е случило.
Младежите, които са се возили в колата палач са от Хвостяне и Блатска. Известни в региона наркомани. Прегазили са я несъзнателно, просто не се я видели, твърди главната версия.
В същото време стана ясно, че Реджеб и Неджип и двамата с фамилия Алиев са арестуваните, написа Toppresa.bg.
Всичко живо от района ври и кипи, а от месинджър на месинджър и от вайбър на вайбър сe препращат фотоси на задържаните. За тях цялото село Хвостяне знае.
Има арестувани и още двама, само че към момента не се знае тяхната идентичност. Арестуваните братовчеди към момента са несъответстващи и не дават логичен пояснения. Дрогирани са - безапелационни са източници на медията в Министерство на вътрешните работи.
От всички страни вървят клюки и митове, само че обстоятелствата са прекомерно малко. Цяло Хвостяне е в ступор. Има хора, които ги е боязън да излязат от къщите си. Полицейското наличие е засилено.
Припомняме, че както БЛИЦ писа четирима души са арестувани след сигнала за прегазена жена край град Гоце Делчев. Инцидентът е станал нощес на пътя сред Дъбница и Хвостяне. Жертвата е млада жена, която е прегазена на пътното платно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР