Млада перничанка излезе през нощта от дома си и потъна

...
Млада перничанка излезе през нощта от дома си и потъна
Коментари Харесай

Огромна мистерия в Перник! Младата Лидия стана през нощта от семейното ложе и потъна вдън земя

Млада перничанка излезе през нощта от вкъщи си и потъна вдън земя. За последно Лидия, която е майка на малко момиченце, е забелязана от брачна половинка си. Тя легнала да спи до мъжа си. Когато той се събудил сутринта, нея към този момент я нямало. „ Вечеряхме. Легнахме си. По едно време се разсъниха, тя отиде до тоалетната и отново си легна. После, към 5 часа, нея към този момент я нямаше”, описа през сълзи пред камерата на bTV обезпокоеният брачен партньор на Лидия Павел Христов.



„ Тя е с телефон. От момента, в който се разсъниха, не съм спрял да й звъня. Телефонът й е изключен. Единственото, което желая, е да се върне при мен”, добави смутеният мъж.



Лелята на младата жена описа, че Лидия била безработна. „ 8 години беше затворена у дома. Беше доста обезпокоена. Искаше да работи”, сподели дамата.

Обикновено младата жена носи черни облекла и дънки. Близките й я разказват като затворено момиче. Обявена е за общодържавно търсене.

Близките на Лидия не имат вяра тя да е отвлечена и не стопират да повтарят, че единственото им предпочитание е да я видят още веднъж у дома.

По информация zapernik.com, младата жена е изчезнала на 8 септември. Облечена е с черна блуза, черен елек, сини дънки и обувки на платформа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР