Млада майка публикувала във фейсбук своите виждания за възпитаване на

...
Млада майка публикувала във фейсбук своите виждания за възпитаване на
Коментари Харесай

Тази майка разказва как трябва да се възпитава всеки син

 син-възпитание

Млада майка разгласила във фейсбук своите визии за възпитаване на сина й. Нейната обява провокирала стотици хиляди мнения, близо 3 милиона лайка и 500 хиляди споделяния. Ето на какво учи тя своя дребен наследник:

„ Веднъж в месеца 6-годишният ми наследник ме извежда на вечеря. Отваря ми вратите, издърпва ми стола, споделя ми по какъв начин е минал денят му и ме пита по какъв начин е минал моят. Плаща сметката с парите, които е спечелил, изпълнявайки домакинска работа, и даже оставя бакшиш на сервитьора.

Правейки това, аз го изучавам по какъв начин би трябвало да се отнася към дамата и по какъв начин да се държи на среща. Обяснявам му по какъв начин да показва почитание към обичаната му жена (сега това място заема неговата мама). Изключваме смарт телефоните и таблетите си (с изключение на момента, когато направих тази снимка), седим и беседваме за това по какъв начин е минал денят ни, споделяме своите проекти и така нататък

Уча го по какъв начин вярно да се държи на маса и че да седиш на среща с майка си или с някой различен и да се забиеш в телефона си е невежливо. Той научава цената на парите и по какъв начин да ги ръководи. Учи математиката, когато пресмятаме общата стойност на всичко, което сме поръчали, и се уверяваме, че сме оставили 15 % за бакшиш.

Да, той е още дребен, само че съм сигурна, че това е нещо, което би трябвало да научи в този момент. Никога не е прекомерно рано да научиш сина си на почитание към другите хора, изключително към дамите. Като жена, която в предишното е била измъчвана и с която са се отнасяли като към отпадък, за мен е извънредно значимо да науча сина си по какъв начин да демонстрира почитание.

Днес прекомерно доста мъже даже си нямат на концепция по какъв начин би трябвало да се отнасят към дамите или по какъв начин да ги изведат на хубава среща. Хубаво е да знам, че синът ми няма да бъде един от тях “.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР