Млада майка на две деца с тежко онкологично заболяване се

...
Млада майка на две деца с тежко онкологично заболяване се
Коментари Харесай

Млада майка на две деца се нуждае от финансова помощ за борба с тежко заболяване

Млада майка на две деца с тежко онкологично заболяване се нуждае от финансова помощ! 33-годишната Вася Малинова от Своге се бори с рак на гърдата от много време. До този миг фамилията се е справяло единствено с финансовата част, само че неотдавна ѝ откриват разсейки в белия дроб и мозъка.

За лекуването на Вася са нужни към 100 000 лв., които би трябвало да покрият 12 курса химиотерапия и лъчетерапия. 

Ако желаете да помогнете на Вася да оздравее, можете да дарите средства по сметка IBAN: BG76STSA93000020947133 - Вася Малинова

Ето какво гласи част от поста на Цветослава Петкова, която е един от основните уредници на акцията за помощ на Вася и нейното семейство. 

" Всички познаваме нашата съгражданка Вася Малинова - прелестната, слънчева, лъчезарна Вася - майка на две дребни дечица. Вася се бори с подлата болест рак към този момент много време. Преди броени дни тя отпътува по неотложност за клиниката в Турция, където откакто в началото е диагностицирана с рак на гърдата, по-късно откриват разсейки в белия дроб, а в този момент лекарите откриват и разсейки в мозъка. Вася е подложена на нападателна и тежка химиотерапия и лъчетерапия, цената на която е към 5000 лева По първични сметки Вася ще би трябвало да премине през 12 такива. Освен разноските за тях, на фамилията ѝ са нужни и средства за престоя в болничното заведение и транспортните разноски. Така общата сметка на паричните средства, които са нужни на Вася възлиза на 100 000 лева ", написа тя.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР