Млада жена взриви интернет със сърцераздирателната си история. В продължение

...
Млада жена взриви интернет със сърцераздирателната си история. В продължение
Коментари Харесай

Тази жена мислеше, че не може да има деца, но истина се оказа смазваща

Млада жена взриви интернет със сърцераздирателната си история. В продължение на години тя се лекувала от неплодородие, тъй като си мислела, че не може да забременее. Отчаяно желаела да има бебе, само че мислела, че не може да зачене поради синдрома на поликистоза на яйчниците, от който страдала.
За три години минава през пъкъла на „ мъчителни, инваизни и скъпи “ лечения, които да излекуват казуса й. След 29 негативни теста за бременност тя дава на брачна половинка си ултиматум: или инвитро оплождане, или бракоразвод. „ След съвсем три години мъчителни, инвазивни и скъпи лекувания за неплодородие, разбирам, че брачният партньор ми си е направил вазектомия преди да се срещнем “, написа тя в Reddit.

„ Не мога да опиша с думи какъв брой доста съм засегната. Лекарят настояваше да създадем разбор на спермата му, само че той отхвърляше. Подкрепях решението му, защото синдромът на поликистозните яйчници допуска, че казусът е в мен. Той ме остави да понеса 29 негативни теста за бременност и многочислените хормонални инжекции и в нито един миг не си е помислял да разкрие същинската причина за провалените ни опити.
Накрая му сложих ултиматум: или инвитро, или бракоразвод.
огава той ми сподели, че си е направил вазектомия, тъй като се е тормозил, че някогашната му ще го хване с бебе. Обясни ми, че не желал да ми споделя, тъй като ме обичал и се страхувал, че ще го напусна “, споделя още тя.

След като схванала ужасяващата истина, тя предиздвикала колегата си да избира: или да поправи позволената преди години неточност, или да употребяват донор на сперма, или да се разведат.
„ Обичам го, само че съм разрушена! И като се имат поради лъжите му, мисля, че е по-добре да не сме женени “, приключва изповедта си в Reddit съкрушената дама.
Хората в уеб страницата са шокирани от драмата й и я приканват неотложно да напусне измамника. „ Този човек е същински отпадък. Как можеш да твърдиш, че обичаш някого и да го оставиш да премине през всичко това? “, написа един от интернет потребителите.
Инфо: jenata.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР