Млада жена се сблъсква с агресивен сив извънземен в дома

...
Млада жена се сблъсква с агресивен сив извънземен в дома
Коментари Харесай

Млада жена се сблъсква с агресивен сив извънземен в дома си

Млада жена се сблъсква с нападателен сив извънземен в дома си …Това е историята на млада жителка от Уисконсин (Wisconsin), която споделя за ужасната офанзива против нея от сив извънземен (HiddenTruth.site).Това се случва напролет на 2018 година. Една вечер, 21-годишната жена заспива изтощена на дивана в хола, а не в спалнята си. Но, в средата на нощта я разсънва ярка светлина. “Събудих се ненадейно от доста ярка светлина и видях, че минава през дребния прозорец на върха на входната врата.Отначало си помислих, че може би светлината пред вратата е включена от сестра ми, с която наехме жилището. Но, когато отидох до вратата, се тормозих, че може да е апаш.

 1 - Млада жена се сблъсква с нападателен сив извънземен в дома си
В този миг се изправих лице в лице с това сиво творение с огромни черни очи. Стоеше на вратата и приличаше на характерен сив извънземен. Аз съм 5 фута и 6 инча (167 см) на височина, а то беше малко по-ниско от мен. ”От мощен потрес, момичето изкрещяло мощно. В отговор, извънземният почнал да вика, а гласът му звучал доста необичайно, приличал на вик от птица. “Изкрещях го и той извика към мен, като че ли и той беше изплашен. Като че ли не е очаквал да ме види. После се затичах към кухнята, с цел да отида в спалнята на сестра ми. ”Но, когато младата жена към този момент била в кухнята, извънземният я “застрелял ” с някакво енергийно оръжие.Четете още: Във Вашингтон се появяват огромни дупки в облаците. Циркумулус или интервенция на НЛО? “Много е мъчно да се опише. Беше нещо електрическо, само че с трептения и аз бях изцяло парализирана. Цялата стая се осветяваше от ярка светлина и ме издърпваше назад на дивана във всекидневната. ”Момичето не можело да движи тялото си, само че виждала и усещала всичко. Цялото й тяло било изтръпнало от изтрела на оръжието, а светлината в стаята била бледосиня.


 2 - Млада жена се сблъсква с нападателен сив извънземен в дома си
“Не легнах на дивана, поклащах се във въздуха над него, левитирах! И тогава внезапно тялото ми стартира да пада надолу и … като че ли внезапно се разсъниха. Всичко беше както нормално, като че ли нищо не беше се случвило. ”Но тя схванала, че това не е било сън. Дори, когато висяла във въздуха над дивана, тя се мобилизирала да не не помни нищо. Да помни, че всичко това се случва в реалност. Въпреки шока и уплахата, дамата се постарала да не загуби положение на мозъка.Тя към момента не помни нищо отвън описаното, само че се надява, че може би паметта й ще стартира да се връща последователно и тя ще си спомни нещо друго, което се е случило тази нощ.Момичето не открива никакви странни белези по тялото си, които нормално се намират от жертвите на извънземни отвличания, само че тя е сигурна, че в действителност е видяла извънземния.И всичко, което й се е случило, не е било сън, нито халюцинации, нито сънна парализа.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР