Млада жена разказа за категорично тъжно и жалко явление при

...
Млада жена разказа за категорично тъжно и жалко явление при
Коментари Харесай

Ако видите паднал на земята човек, помогнете!

Млада жена описа за изрично тъжно и тъпо събитие при хората. Перничанката е надълбоко възмутена от безразличието към изпадналите в неволя. Такава е и случката, на която самата тя става очевидец и главен воин.

Тя се натъква на паднала на земята, в безпомощно положение жена на междинна възраст. Единствено младото момиче отива да ревизира какво е положението на дамата, като в следствие повиква и кола за спешна помощ. Тя моли хората да бъдат по състрадателни и загрижени за близките.

„ Моля ви, в случай че видите човек паднал на земята, отидете и най-малко се поинтересувайте какво се случва!

На спирката на лидл (център) посока кауфланд имаше паднала жена в ливадата и никой не беше отишъл при нея, да види какво е положението ѝ! Отивайки към нея, пробвам се да ѝ оказа помощ да стане, от спирката ми се подмята крясъци " ОСТАВИ Я, ПИЯНА Е ". Разбира се, че не съм я оставила. Любезен господин от защитата на лидл беше единственият, който ми оказа помощ, за което му благодаря ужасно доста. Купих вода на госпожата, обадих се на 112, излизайки от магазина виждам, по какъв начин е паднала на една страна безусловно несъответстваща, само че отново никой не е отишъл при нея. Минават, питат и си потеглят. Никой не оказва помощ! Линейката пристигна много бързо (похвално), качиха дамата на носилка и я закараха в болничното заведение.

Въоросът тук е " по кое време всички станаха толкоз бездушни, че даже при типа на човек в безпомощно положение не стопират да видят най-малко дали е жив ".

Не очаквам отговори.

Най-важното, което забравих да напиша в поста - госпожата се споделя Мариана, възраст сред 50 и 60 години, междинна на растеж, пълничка, алена коса до раменете, “ написа момичето.

Под обявата ѝ в обществената мрежа започва спор - дали би трябвало да се оказва помощ на човек, който е паднал, тъй като е пийнал. Мненията бяха на двата полюса.

„ Не разясня съответната обстановка, само че се усещам длъжна и друга позиция да ви дам. Може на хората просто да им е омръзнало да оказват помощ. Защото пияниците (примерно), които не се лекуват основават единствено проблеми на близки и далечни. Съчувствието е положително качество, само че в един миг човек се трансформира в чист " правоприемник за паразит ", “ разяснява жена.

Според друга: „ Дори и пийнал да е човек, отново е нужна помощ! Тук не става въпрос за фамилна драма и пострадалите от пиене на брачен партньор и родственик, за проблеми от пияни водачи, а за ПОМОЩ! “

„ Адмирации за постъпката Ви! Ние към този момент не сме хора, толкоз безсърдечие завист бедност... Но да не забравяме, че на всеки може да се случи! Дори и да не е пил!, “ пишат още.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР