Млада жена пострада при нелеп инцидент в столичния квартал Люлин.

...
Млада жена пострада при нелеп инцидент в столичния квартал Люлин.
Коментари Харесай

Жена пропадна в шахта без капак в столичен квартал

Млада жена пострада при безразсъден случай в столичния квартал " Люлин ". Цветелина Първанова пропаднала в необезопасена шахта и се контузила. Тя разгласява фотоси в обществените мрежи и провокира многочислени мнения.

Инцидентът е станал на 13 ноември в столичния жк " Люлин ".

" Около 18 часа пред блок 431 имах " невероятния шанс " да пропадна в шахта без похлупак. Успях сносно да си изкълча и ожуля колената ударих си главата и ръцете.Та въпросът ми е драги господин кмете и блага и родна община Люлин....Е ли действително в 21-ви век да покриваме шахти с някакви спонтанни покрития!!??!Е ли действително да няма безусловно никакво осветяване пред множеството от блоковете в Люлин (да не приказваме зад тях)? Благодаря на хората които ми помогнаха да се измъкна и дечицата (които се оказа,че самите те за малко да пропаднат наскоро в нея) ", написа Първанова във Facebook.

Капакът на шахтата най-вероятно е бил откраднат, изясни пред Нова телевизия кметът на региона Милко Младенов.

Мястото обаче към този момент е обезопасено. Възстановено е и осветлението в зоната, където станал случая. Кметът прикани жителите да подават сигнали за сходни неуредици, с цел да могат вастите да реагират навреме.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР