Млада жена от Велико Търново шокира потребителите на популярната платформа

...
Млада жена от Велико Търново шокира потребителите на популярната платформа
Коментари Харесай

Млада търновка опита да се самоубие на живо в ТикТок, зрителка алармира 112 и я спаси

Млада жена от Велико Търново шокира потребителите на известната платформа " ТикТок " с живо лъчение, в което прави опит за самоубийство, заяви локалното издание " Борба ".

В лайф тя демонстрира по какъв начин приема огромно количество хапчета и алкохол и твърди, че счита да скочи от осмия етаж. Хора от цялата страна следят клипа и пишат мнения с вярата да я вразумят. В един миг търновката изчезва от директното лъчение и момиче от Варна подава сигнал на телефон 112.

Случаят е от неделя вечерта и се развива в дома на дамата в търновския квартал " Колю Фичето ". Екип на Центъра за незабавна помощ в остарялата столица и полицията дълго време се лута, до момента в който открие местоположението на младата жена. Причина за това е фактът, че момичето, което уведомило за драмата, не знаело с акуратност адреса й.

В последна сметка медиците транспортират пациентката до Спешно поделение на МОБАЛ " Д-р Стефан Черкезов ", преди положението й да се утежни, и там излиза наяве, че е погълнала 20 таблетки от медикамент за диабетици и алкохол. Извършени са нужните операции и по-късно е изпратена към Центъра за психологично здраве.

Причината за опита за самоубийство е любовна тъга вследствие на машинация. Жената се срещнала с мъж по интернет и получила обещания за щастлива връзка. Оказало се обаче, че индивидът е шарлатанин, защото изискал от нея 2500 лева, тъй като е в усложнение. Обещал в символ на признателност да й изпрати колет с пръстен, рокля и други дарове. Тя се подлъгала и пратила сумата. Времето минавало, само че пратката от виртуалния й другар по този начин и не дошла.

Търновката има близо 3700 почитатели в ТикТок, с които споделила историята си. Благодарение на тях, осъзнала, че е станала жертва на лъжлива скица, не могла да понесе действителността и протегнала ръка на живота си.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР