Млада жена от Велико Търново направи опит за самоубийство, излъчвайки

...
Млада жена от Велико Търново направи опит за самоубийство, излъчвайки
Коментари Харесай

Млада търновчанка шокира социалната мрежа с опит за самоубийство на живо - 112

Млада жена от Велико Търново направи опит за самоубийство, излъчвайки онлайн в платформата ТикТок. За това написа локалният новинарски сайт 

Търновчанката е следващата жертва на интернет запознанство. Мъжът с който се надявала да има щастлива връзка обаче и изискал 2500 лева, тъй като бил в усложнение. В подмяна заречен да ѝ изпрати пръстен, рокля и други дарове. Жената се подлъгала и изпратила сумата, след което контактът с възлюбления бил пресечен. 

Отчаяна излъганата се присъединила онлайн в ТикТок, показвайки по какъв начин пие огромно количество хапчета с алкохол, потвърждавайки, че ще скочи от осмия етаж. Потребителите, които гледали клипа, изпращали мнения с вярата да я разубедят. Междувременно излъчването прекъснало, а момиче от Варна подало сигнал на 112. 

Според изданието казусът е от неделя вечерта в квартал " Колю Фичето ". Екипи на Спешна помощ и полицията съумели да открият местонахождението на дамата, което лишило много време, защото нямало прецизен адрес на сигнала.

В последна сметка пациентката е била превозена до Спешно поделение на МОБАЛ „ Д-р Стефан Черкезов “, преди положението й да се утежни, където открили, че е погълнала 20 таблетки от медикамент за диабетици и алкохол. След нужните операции тя е била изпратена към Центъра за психологично здраве.

Търновката има близо 3700 почитатели в ТикТок, с които споделила историята си. Благодарение на тях, осъзнала, че е станала жертва на лъжлива скица, не могла да понесе действителността и протегнала ръка на живота си.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР