Млада жена, едва 20-годишна, ще бъде изправена пред съда по

...
Млада жена, едва 20-годишна, ще бъде изправена пред съда по
Коментари Харесай

Изправят млада жена пред съда, заклала приятеля си след скандал

Млада жена, едвам 20-годишна, ще бъде изправена пред съда по обвиняване в грубо ликвидиране на колегата си. 

Според квалификацията на държавното обвиняване убийството, осъществено на 11 септември м.г., е било осъществено с особена свирепост.

Те живели дружно чартърен в апартамент в ЖК „ Връбница “. Младата жена постоянно употребявала хероин и алкохол, сочат от обвиняването след събраните доказателства. Във съдбовния ден двамата  посрещали посетители в жилището, почерпили се, а в следобедните часове, когато останали сами, започнали да се карат. Причината била ревнивост на мъжа към приятелката му, съобщи Нова тв.

Шумният скандал ескалирал вечерта. Жената започнала да постанова колегата си с твърди предмети, по-късно обаче се въоръжила с нож и му нанесла с него повече от 20 удара в региона на главата, тялото и крайниците с " извънредно старание и свирепост ", съгласно прокуратурата.

Първоначално той опитал да се защищава, но скоро към този момент не можел да се съпротивлява. Множеството рани довели до остра кръвозагуба, която станала и причина за гибелта му, сочат от обвиняването.

Жената почистила кръвта от пода на хола, след това отишла при своя съседка и ѝ споделила да позвъни на тел. 112, тъй като приятелят ѝ " се е наръгал с нож и е мъртъв ". 

Обвинението за съзнателно ликвидиране с особена свирепост е импортирано в Софийски градски съд ot прокуратурата този петък. Предстои насрочване на разпоредително съвещание по делото.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР