Млада жена е убита по жесток начин в петък в

...
Млада жена е убита по жесток начин в петък в
Коментари Харесай

Студентка е убита зверски в София! Хванаха убиецът й в Созопол

Млада жена е убита по нечовечен метод в петък в столицата, полицията е задържала килъра й в Созопол. Това заяви основният прокурор Сотир Цацаров по време на Национално заседание на управлението на Министерство на вътрешните работи.

" Поздравявам Столична дирекция на вътрешните работи за извънредно бързите и дейни дейности по откриване на осъщественото в петък извънредно тежко и грубо ликвидиране в столицата, при което е убита млада жена и при което причинителят беше оголен и арестуван на територията на Община Созопол ", сподели Цацаров, представен от офнюз.бг.

Той добави, че в дейностите по разкриването на причинителя на закононарушението дейното са взели участие и чиновници на ОДМВР-Бургас.

Жертвата е от Лом, само че живее, работи и следва в столицата, а приятелят й е софиянец. Според проверяващите претекстът за убийството е персонален спор, само че не става дума за ревнивост, споделиха проверяващи за " 24 часа ".

По-късно през днешния ден административният началник на Софийска градска прокуратура Емилия Русинова и шефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Ивайло Иванов ще дават повече информация за закононарушението на брифинг в Съдебната палата.

Жертвата е 29-годишната студентка от Датския лицей. Убиецът се оказва интимният й другар, който е на същата възраст. В миг на необуздана гняв той нахлул в жилището на жертвата й стоварил в главата й железна тръба, написа Блиц.

Момичето паднало безпомощно на пода, само че подивелият мъж траял да стоварва удари по тялото й. В един миг той сграбчил изострен нож и почнал да й нанася свиреп удари.

Цялото жилище било оплискано в кръв, като в фон на филм на ужасите. По-късно правосъдните лекари открили, че гибелта е породена от тежка черепно-мозъчна контузия.

Убиецът осъзнал какво е направил и небрежно напуснал София, с цел да се скрие. Криминалстите от Столична дирекция на вътрешните работи почнали неотложно неговото търсене. Той бил засечен в Созопол и неотложно задържан.

В момента той е в ареста за 72-часа, само че по-късно се чака да бъде арестуван за непрекъснато.

София отдавна не помни толкоз брутално закононарушение, разкрито по този начин бързо от чиновниците на Столична дирекция на вътрешните работи и прокуратурата.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР