Млада жена беше глобена с 500 долара за недекларирана ябълка,

...
Млада жена беше глобена с 500 долара за недекларирана ябълка,
Коментари Харесай

Глобиха с 500 долара жена, влязла в САЩ без да декларира ябълка

Млада жена беше санкционирана с 500 $ за недекларирана ябълка, която получила на борда на самолета на път за Съединени американски щати.

Кристъл Тадлок била повече от щастлива. Тъкмо се прибирала от екскурзия в Париж, която била спечелила. На прибиране в Съединените щати обаче, шансът ѝ изневерил - при инцидентна инспекция на летището e известена, че е санкционирана с няколкостотин $. Причината - не била заявила ябълка, която получила на борда на самолета и я внесла на територията на страната.
Кристал Тадлок, пътник: Абсурдно е да третираш един човек като нарушител, поради плод. Човекът от митницата ме попита дали пътуването ми до Франция е било скъпо и му отговорих " да ". Не разбрах за какво ми зададе подобен въпрос, а той просто сподели " е, в този момент ще стане още по-скъпо, откакто Ви глобя с 500 $ ".
Ябълката на раздора получила от стюардеса на борда. Предстоял ѝ още един полет до дома и решила да я резервира за него. Дори не я извадила от плика, върху който по подигравка на ориста написа " насладете се ".
Кристал Тадлок, пътник: Разбирам какъв е законът и условието да не се внасят съмнителни хранителни артикули, които могат да са инфектирани с бактерии. Но това е ябълка, освен това дадена ми от американска авиолиния.
Освен обвиняването в контрабанда, дамата е лишена и от досегашните си привилегии на постоянен пътни, които ѝ разрешавали да минава през летищните инспекции по-бързо. А от самолетната компания пък декларирали, че предоставяните от тях храни са единствено за консумация на борда и не могат да спомагат на своята пътничка, за сполетелите я несгоди.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР