Млада и изпълнена с надежда за бъдещето, тя, със сигурност,

...
Млада и изпълнена с надежда за бъдещето, тя, със сигурност,
Коментари Харесай

Вижте сладки СНИМКИ като ученичка на майката на Меган Маркъл, която ще стане тъща на принц Хари

Млада и изпълнена с вяра за бъдещето, тя, сигурно, даже и в най-лудите си фантазии не си е представяла, че щерка ѝ някой ден ще порасне и ще се залюби с същински принц. Това е майката на актрисата Меган Маркъл като тийнейджърка, която наподобява зашеметяващо. Нейна фотография от ученическите ѝ години бе публикувана за първи път тези дни, написа в. " Дейли Мейл ". Дория Рагланд е била единствено на 16 години и отлична ученичка в гимназията „ Феърфакс “ в Лос Анджелис, когато са били направени тези фотоси през 1972 година. Животът ѝ тогава напълно е бил концентриран върху учението, творчеството на Марвин Гей и купоните в локалния ресторант за такота с другари.

Само седем години по-късно обаче Дория ще се влюби до уши в Томас Маркъл, хубав осветител от Холивуд, който е с 12 години по-голям от нея.
В предишното Меган споделя за романа сред двама им: „ Мисля, че той е бил запленен от сладките й очи и нейната афро фризура, също по този начин двамата имат много общи неща. Както и да е, двамата са сключили брак и аз съм се появила на бял свят “.

Двойката минава под венчилото през 1979 година. Две години по-късно се ражда Меган. Ако спекулациите са правилни, то Меган скоро може да се сгоди за принц Хари, с който има интимна връзка от 18 месеца насам.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР