Млад пловдивчанин ще отговаря пред съда във Великобритания по обвинение,

...
Млад пловдивчанин ще отговаря пред съда във Великобритания по обвинение,
Коментари Харесай

Млад българин източи 38 000 000 паунда

Млад пловдивчанин ще дава отговор пред съда във Англия по обвиняване, че е източил крупните 38,5 млн. паунда от обществената система на Обединеното кралство.

За него има издадена заповед за задържане от Магистратския съд в Лийдс, а през днешния ден пловдивските окръжни магистрати мувзеха мярка за неотклонение домакински арест, защото е трябвало да се грижи за болния си брат. Наложената мярка за неотклонение задържане под домакински арест следва да се управлява от структурите на Министерство на вътрешните работи.

32-годишният Гюнеш Али е разследван за 4 закононарушения във Англия. Това са " скрит план за претендиране на подправено посланичество за добиване на изгода “, " владение на предмети, които да бъдат употребявани за осъществяване на машинация “, владение на движимости, добити посредством незаконна активност “, " подписване или въвличане в съглашение за пране на пари “.

Наказанието за незаконната активност е " отнемане от независимост “ за разнообразни периоди в рамките от 5 до 14 години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР